NEK' IM JE BOG U POMOĆI! Voda satire sve pred sobom! Ruše se kuće, uništeni putevi, Bosna na RUBU PAKLA!

U Kaknju su oborinske vode blokirale putnu komunikaciju, a klizište u Starposlima je onemogućilo putnu komunikaciju prema Arnautima.

Poplave
Poplave, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Kiša je ponovo u centralnoj Bosni poplavila kuće, rušila mostove i uništila puteve.

Kiša, koja je padala u subotu tokom dana, stvorila je brojne probleme. Lokalni i regionalni putevi bili su blokirani zbog izlivanja vode, ali i zbog aktiviranih klizišta.

RHMZ IZDAO STRAVIČNO UPOZORENJE ZA DANAS! Ne izlazite iz kuće! Stiže nam APOKALIPTIČNA OLUJA SA GRADOM, evo u kom delu dana će biti NAJGORE! Prognoza za naredne dane ŽIVI UŽAS!

Najgore je bilo na području Opštine Maglajm gde je reka Fojnica poplavila nekoliko kuća i dobara meštana, koji su pomoć u mehanizaciji dobili u poslepodnevnim satima, nakon čega se popravilo stanje i voda se vratila u svoje korito.

ŠKOLE U SRBIJI ZATVARAJU VRATA! Ustanove se gase, a za sve je kriva pojava od koje SVI STREPIMO!

 

U Kaknju su oborinske vode blokirale putnu komunikaciju, a klizište u Starposlima je onemogućilo putnu komunikaciju prema Arnautima.

MONSTRUMI, GDE ĆE VAM DUŠA?! Izbacili kujicu koja se tek oštenila, štence stavili u kutiju pored kontejnera! POMOZITE DA IM PRONAĐEMO DOM! (FOTO)

Medutim sva mehanizacija je odmah upućena na mesto događaja, pa je u večernjim satima saobraćaj od Dubovog Brda do Brnjica ponovo uspostavljen.

 

Na području Grada Zenica reka Lasva se izlila u nekoliko zeničkih naselja, a među njima Lokvine i Vardište, dok je putna komunikacija bila u potpunosti obustavljena u mestu Svice.

Poplave su zabeležene i na području Srednjobosanskog kantona u mestu Maline kod Travnika i u Lašvanskoj dolini gde su zabeležena manja plavljenja objekata i izlivanje reke Lašve iz korita.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi