SRBIN U VRHU KRIMINALNE PIRAMIDE! Veliki obrt u aferi "Reket", Zoran Bašanović je CAPPO DI TUTTI CAPI! (ŠEMA)

Slučaj "Raketa" potresa Republiku Severnu Makedoniju. Reč je o najvećoj kriminalnoj aferi u novijoj istoriji Makedonije, a sve umešane povezuju dvojica ljudi - "kapo di tuti kapi" Zoran Zaev i njegov najbliži saradnik Zoran Bašanović, pišu makedonski mediji.

Boki 13
Boki 13, Foto: Printscreen

Javnost je bila šokirana kada je bivša rijaliti zvezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, priveden na graničnom prelazu sa Grčkom, a specijalni javni tužilac Katica Janeva podnela ostavku. Potom je usledila nedelja apsolutne tišine, koja je prekinuta kada je italijanski list La Verita počeo da sipa medijske "bombe" u slučaju "Raketa" prošle nedelje.

Saznanja La Verite potvrdile su da je Janeva umešana u "Raketu", a reči "Sve će biti u redu" i dalje odzvanjaju u ušima makedonskih državljana. Njeno ime se redovno pominje u razgovorima između prvoosumnjičenog Bojana Jovanovskog i reketiranog biznismena Kamčeva.

Afera reket
Afera reket, Foto: screenshoot

Jučerašnji tekst prvi put je direktno povezao Zaeva sa reketaškom aferom. Spekuliše se da su milioni koji se vide na snimku dok ih Boki 13 nosi od Kamčeva završili direktno na vladinom parkiralištu, jer je torba luj Viton u kojoj je bio keš bila opremljena uređajem za praćenje. Ovo je još jedna činjenica koja Zaeva direktno povezuje sa aferom.

Svetu preti teška ŽEĐ, vodiće se ljuti ratovi, a Srbiji se sprema IZNENAĐUJUĆI scenario!

AUTOR: Novosti/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 11.08.2019. 22:46 - 12.08.2019. 00:09 Alarmantni podaci o ugroženosti globalne populacije zbog nemogućnosti pristupa izvorištima vode govore da će se ratovi u budućnosti možda voditi zbog nje. Suša, Foto: S.

Makedonski portal Infomax objavio je danas mapu funkcionisanja ove reketaške hobotnice na čelu sa Zoranom Zaevim, a u kriminalnoj piramidi najviše mesto zauzima upravo Zoran Bašanović!

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi