"OŠTEĆEN JOJ JE MOZAK I KOSTI GLAVE" Užas! Pas izujedao jednomesečnu bebu, u toku neurohirurška operacija, bore joj se za život!

U malom mestu Repaš u Hrvatskoj, danas u ranim popodnevnim satima pas je izgizao jednomesečnu devojčicu, javljaju lokalni mediji..

Hitna pomoć
Hitna pomoć, Foto: Tanjug/Tanja Valič

Policija je o ovom nemilom događaju informaciju dobila oko 14.45 sati sa Zavoda za hitnu medicinu iz Koprivnice gde je devojčica prvo dovezena.

Dete je s teškim povredama odmah prebačeno u zagrebačku Klaićevu bolnicu.

Direktor Klaićeve bolnice Goran Roić otkrio je detalje zdravstvenog stanja devojčice kojoj je CT glave urađen u 15.10 sati te je nakon toga prebačena u Zagreb zbog povreda opasnih po život.

- Prvi pregled obavljen je u našoj bolnici u 19.06. Nakon uvida u MSCT, dobili smo indikaciju za hitni neurohirurški zahvat. Operacija je u toku. Reč je o kraniocerebralnoj traumi što znači da je oštećen mozak i kost glave odnosno ima višestruke prelome. Ima krvarenje, stradalo je i moždano tkivo. Dete je kritično - rekao je dr. Roić.

Kriminalistička istraživanja su u toku, a po nalogu Županijskog državnog tužilaštva obaviće se uviđaj radi utvrđivanja okolnosti ove nesreće.

Iako ne postoje službene potvrde, saznaje se da je pas koji je napao malenu devojčicu rase Argentinska doga.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi