grafiti u Nikšiću
TV Nikšić
grafiti u Nikšiću, Foto: TV Nikšić

Tihomiru Goranoviću i Darku Mađariću potpuno je svejedno čija je svetinja u pitanju, crkva, džamija ili katedrala - jedino ih interesuje sudbina DPS-a na čiju su se stranu aktivno uključili u predizbornu kampanju. To su oni koji su mjesecima bili ,,aktivni" na litijama, prebijali narod, a najveća sramota je bilo hapšenje vladike Joanikija, nikšićkog sveštenstva i vernika. Danas su na meti tih jurišnika - džamije, kako bi se za to lažno optužila neka od opozicionih stranaka u NK.

Podsetimo da su nedavno, bez ikakvog razloga, iz Crne Gore proterani državljani Srbije, a da se ovih dana nastavlja sa progonom ljudi iz Koalicije Za budućnost Nikšića, koju većina Nikšićana već vidi kao pobjednike izbora u ovom gradu.

I dok Nikšićani trpe torturu vrha policije, ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović ništa ne preduzima kako bi zaštitio građane. On je više puta optuživan da nema hrabrosti, odlučnosti i spremnosti da obavlja ovaj posao, a njegovo ćutanje na događaje u Nikšiću to i potvrđuju. Samim tim, svojim nečinjenjem ministar Sekulović i vlada na neki način pomažu DPS i kriminalce koji ih podržavaju.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (3)

Nikola

11.02.2021 17:17

Milova politika nije samo antisrpska, ona se pokazala kao antiljudska. Dps na celu sa Milom Djukanovicem se ocigledno ne ustrucava da ponizi svakog gradjanina svoje drzave, radi provokacije i stvaranja nemira... Okrece nas jedne protiv drugih samo da bi 'izmanipulisao' jos koji glas za sebe i svoju partiju. Ovo su ocajnicki potezi Dpsa- broda koji tone iz dana u dan.

Marija

11.02.2021 18:49

Ovakva mrznja prema Srbima u Crnoj Gori od strane dps-a nije bila ni pod turcima. Ocajnicki potezi dps-a nam govore da im je dosao kraj i da su sami svesni toga. Zelim im svim srcem da nestanu iz Niksica 14 marta.

Dušan

11.02.2021 21:48

14. marta odlaze i ako Bog da više se ne vraćaju. Turke smo proterali, još ove repove komunizma da sasečemo i da napokon Srbin može biti svoj na svome! Ovakvi očajnički potezi dps-a ih samo još brže guraju na smetlište istorije gde im je i mjesto!