Milo Đukanović
Tanjug/Saša Matić
Milo Đukanović

Tanjug/Saša Matić

Milo Đukanović, Foto: Tanjug/Saša Matić

Jami je bila popularna kako u zemlji, tako i u regionu, a ne krije da je tada zavela predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Pročitajte još:

"Mila sam upoznala u hotelu "Crna Gora" u Podgorici. Tamo sam pevala na zabavama u "zelenom salonu". Bila sam provokativna, intrigantna za Crnogorce. Često sam išla tamo i ponosna sam na to, jer je to jedan... ma, predivan deo mog života! Te zabave su počele 1991. i pevala sam tamo naredne četiri godine. Crnogorski politički vrh je često dolazio. Upoznala sam ih sve, pa i Mila“, objasnila je Jami.

„Vrlo sam interesantna ljudima, pogotovu kad se malo otkačim i počnem da se zezam, pričam šatrovački. Verovatno sam i psihički i fizički bila totalno drugačija od nekih žena koje je Milo do tada poznavao. Obično sednem za sto s njih dvadesetak i počnem da se zezam, da se smejem, a njih je to, po svemu sudeći, oduševljavalo. Milo mi je rekao da sam dragulj!“, dodala je pevačica.

Preporučujemo i ovo:

Ni priču o privatnim avionima i helikopterima, Jami nije porekla.

„Pa, bilo je! Zaslužila sam! Sećam se situacije kad sam pozvana na neki nastup u Crnu Goru, a tada sam bila na Kopaoniku, pa nije postojala teoretska šansa da stignem. Helikopter je došao po mene i odvezao me u Podgoricu. Što se tiče malih aviona, možda sam se razmazila pa sam rekla da mi se ne putuje velikim avionima, i udovoljavalo mi se! I to je u redu, jer odlično radim svoj posao“, pohvalila se Jami.

48-godišnja pevačica danas se često nalazi na meti kritika da je plastičnim operacijama uništila svoj izgled i da se bezuspešno trudi da zaustavi starenje. Da li je to istina, prosudite sami.

Jasna Milenković Jami

privatna arhiva

Jasna Milenković Jami, Foto: privatna arhiva

Naime, građani danima protestuju u Podgorici zbog afere "Koverat", koja potresa Crnu Goru.