VELIKA AKCIJA POLICIJE U PRIOBALJU Upali na brod, kada su videli kome pripada nisu mogli da veruju svojim očima!

Crnogorska policija je tokom prošle godine pronašla 14 ukradenih plovila i dva vanbrodska motora ukupne vrednosti oko 1.087.000 evra, saopštila je Uprava policije.

Brod, Foto: Uprava policije Crne Gore

Granična policija Crne Gore je u zajedničkim akcijama sa partnerskim službama u protekloj godini postigla zapažene rezultate na pronalaženju i identifikaciji otuđenih plovila.

“Sprovedene su dve operacije “Stolen Boat” u priobalju Jadranskog mora, Skadarskog jezera i reke Bojane, a tom prilikom je pronađeno 14 ukradenih plovila i dva vanbrodska motora ukupne vrednosti oko 1.087.000 evra. Sektor granične policije je planirao operacije u dve faze, u maju i avgustu 2019. godine i u određenim slučajevima ostvario koordinaciju i saradnju sa Sektorom kriminalističke policije, Lučkom kapetanijom i Višim državnim tužilaštvom”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Informacije su razmenjivane i sa Glavnom jedinicom za ukradena plovila u Konstancu (Nemačka), Obalskom stražom SAD, Graničnom policijom Velike Britanije i Italijanskom Guardia di Finanze.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi