Karanfil Cvet Cveće
Shutterstock
Karanfil Cvet Cveće

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Fahrudin Mešeljević, vlasnik autootpada u Begovom Hanu kod Žepča juče je savladao i uhvatio 45-godišnjeg pedofila Sašu koji je putem jedne od igirica na Fejsbuku 14-godišnju devojčicu namamio na sastanak na autobuskoj stanici.

On je opisao kako je primetio sumnjivog muškaraca te kako je otkrio da se radi o pedofilu.

- Ujutro oko 9. sati sam ga primetio. Tu ja držim autootpad blizu, preko puta autobuske stanice. Primjetio sam nepoznatog muškarca kako stoji tu. Nakon desetak minuta pojavila se i devojčica. Tu su se sastali i otišli prema šumi. Mislio sam da joj je to očuh. Otišli su gore iznad mog otpada u tu šumu gde ima jedno naselje – kaže Mešeljević.

Pratio manijaka

On nam je opisao da je istog muškarca video i nakon dva sata na istom mestu.

- Ponovo sam ga video sa devojčicom. Tu su se rastali na autobuskoj stanici i devojčica je otišla prema svojoj kući u Begov Han. Oko 13 sati ponovo je došao na stanicu. Ubrzo se pojavila i devojčica. Išli su prema Begovom Hanu i počeli su da se grle i ljube. Shvatio sam tada da nešto nije u redu. Telefonom sam nazvao devojčicine roditelje i obavestio sam ih šta sam video. Rekao sam im da njega treba pratiti. Opet je oko 17.30 došao na autobusku stanicu. Počeo sam da idem za njim, a on je krenuo da beži. Potrčao sam i našao sam ga skrivenog iza jedne stene. Savladao sam ga i oborio na zemlju. U ruci je držao crveni karanfil – kaže u potresnoj ispovesti Mešeljević.

Ubrzo su u šumu došli i radnici s otpada i nekoliko meštana koji su opkolili pedofila.

- Pozvao sam i policiju. Opkolili smo ga i nije imao kud. Sveli smo ga dole do ceste i sačekali policiju. Uspeo sam da napravim jednu fotografiju gde je on poljubio devojčicu i to sam predao policiji. Znam da se Saša zove i da je iz Srbije došao autobusom – kaže Mešeljević.

Pročitajte: