Policija
Alo!/Dejan Briza
Policija

Alo!/Dejan Briza

Policija, Foto: Alo!/Dejan Briza

Banjalučka policija traga za vozačem koji je na putu u Jošikovoj vodi kod Banjaluke ubio pešaka Radana Mijatovića (58) iz Gornje Piskavice, a potom hladnokrvno pobegao s mesta nesreće!

Pročitjate još:

Stravični udes dogodio se u nedelju oko 19 časova na regionalnom putu Banjaluka - Bronzani Majdan. Nezvanično se saznaje da se Mijatović peške vraćao kući iz Jankovića brda kada je, s leđa, na njega naleteo nepoznati automobil i na mestu ga ubio.

- Od siline udara pešak je doslovno poleteo u vazduh, preleteo preko automobila koje ga je udario, i vozila koje je išlo iza tog automobila - otkriva izvor blizak istrazi.

On kaže da je u drugom vozilu bila žena koja se odmah zaustavila. Iako je bila direktni svedok nesreće ona nije mogla tačno da se izjasni o marki automobila, koji je udario u pešaka.

- Ispričala je da se sve odigralo velikom brzinom, i da nije stigla da vidi tablicu. Sumnja da se radilo o vozilu francuske proizvodnje, odnosno "sitroenu" ili "renou". Pojasnila je i da odbegli vozač nije ni pokušao da se zaustavi i pomogne, već je nastavio vožnju kao da se ništa nije dogodilo - rekao je izvor blizak istrazi.

Preporučujemo još:

Stradali Radan Mijatović živeo je sam, nije bio oženjen i nije imao dece.

Pronašli tragove

Uviđaj na mestu nesreće izvršio je tužilac Igor Cimeša i istražioci saobraćajne policije. Tom prilikom pronađeni su određeni tragovi, koji bi mogli pomoći u identifikovanju vozača i automobila, ali do zaključenja današnjeg izdanja nisu pronađeni.