Crna Gora, Podgorica, protesti
Twitter printscreen
Crna Gora, Podgorica, protesti, Foto: Twitter printscreen

Organizatori su pozvali okupljene građane da ne nasedaju na provokacije, i poručili su im da o bezbednosti moraju da brinu sami.

Pročitajte još:

Jedan od organizatora protesta Džemal Perović je pitao ima li slobodnih institucija.

“Imam samo jednu poruku da mi i 100 hiljada ljudi znamo kako ćemo doći do onoga što želimo, kako ćemo doći do slobode. Mi smo došli na ulicu po istinu i pravdu. To što ste posijali to večeras žanjite jer smo mi došli po svoju slobodu, hoćemo da živimo dostojanstveno. Nas nećete otuđiti jedne od drugih, imate novac ali nas nećete kupiti”, kazao je Perović.

Preporučujemo i ovo:

Okupljeni su skandirali: "Mi smo država!", a nosili su i transparente na kojima piše: "Milo, daj mi evro!" Protestu pored građana prisustvuju i lideri opozicionih partija.

Nakon govora organizatora održaće će se protesta šetnja koja će početi i Ulici slobode ka stadionu, zatim će se kretati Bulevarom Ivana Crnojevića, Ulicom Stanka Dragojevića, Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog i nazad Ulicom slobode do Trga nezavisnosti.

Iz Uprave policije je saopšteno da će shodno Zakonu o unutrašnjim poslovima, policijski službenici pre početka, za vrme trajanja i nakon završetka, snimati ovo javno okupljanje.

 

Komentari (1)

Grga Pitić

16.03.2019 20:51

Iz Albanije protesti se proširili u Crnu Goru... Koincidencija..