nasilje porodično nasilje tuča zlostavljanje
Shutterstock
nasilje porodično nasilje tuča zlostavljanje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Supružnici Gordana (50) i Anđelko (53) zbog toga su zaradili optužnicu te im preti bezuslovni zatvor, Gordani 2,5 godine, a Anđelku 14 meseci.

Žrtve horora koji je trajao od marta 2019. do jula ove godine bili su Anđelkova majka, sestra i šogor. A sve je počeo kad se kod njih u kuću uselila Anđelkova nova supruga Gordana, inače majka 11-ero dece.

Nije htela da plaća režije

Prema optužnici, Gordana je “puštala glasnu glazbu, vikala, provocirala, psovala i svađala se sa svekrvom koja je stopostotni invalid, dok je Anđelko vikao, psovao i svađao se s majkom”. Govorio joj je da više nije njegova majka i da će završiti na psihijatriji.

U decembru 2019. Gordana se svekrvi, šogoru i šogorici “grozila da je ona sada Jagačić i da ima pola kuće, da će ih se rešiti, da će ih sve ubiti“. Nakon toga, pretila je u januaru ove godine da će nožem ubiti svekvru jer “nema ona od nje šta da traži da plaća režije”.

Anđelko je, prema optužnici, “zbog pomeranja peškira u zajedničkom kupatilu psovao i vikao da će ih sve ubiti, da će im pocepati ruke i noge”.

Sve je kulminiralo u proletos kad je Gordana “s nožem u rukama pretila svekrvi da će ju ubiti, da je došlo njenih pet minuta. To je ponovila deset puta i nasrnula na svekrvu“.

Pročitajte: