Igor Nađ
printskrin/jutarnji.hr
Igor Nađ

printskrin/jutarnji.hr

Igor Nađ, Foto: printskrin/jutarnji.hr

* Igor Nađ ubio šest ljudi, celu porodicu

* Preživela samo beba od 7 meseci

* Nakon masakra pobegao, pa ubio sebe

Nađ je taksirao u vozilu "škoda oktavija", a automobil je pronađen pokraj jedne napuštene zgrade s grafitima na području Brezovice.

Kako javlja "RTL", za sada je poznato da su ubijene sestre Maja i Josipa T, kao i 10-godišnjak koji je najverovatnije bio Majin sin. Maja bi za osam dana slavila 35. rođendan. Ubijena su još dva muškarca i jedna žena. Beba koja je pronađena nepovređena na mestu zločina dete je ubice koji je počinio samoubistvo, saznaje "Jutarnji list".

Igor Nađ je pobegao nakon masakra, a u trenutku kada ga je policija locirala i spremala se da ga uhapsi u petak nešto posle 4 sata ujutro, izvršio je samoubistvo.

Igor Nađ

printskrin/jutarnji.hr

Igor Nađ, Foto: printskrin/jutarnji.hr

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

ŠTA SE DOGODILO U CIMERMANOVOJ ULICI

U nezapamćenoj tragediji u prestonici Hrvatske ubijena je cela jedna porodica, a preživelo je samo sedmomesečno dete.

- Bio sam na balkonu kad sam čuo pucnje. Sigurno su bili iz pištolja, a onda su se čuli jauci. Ženski. Minut kasnije, u 21.21 pozvao sam prijatelja i rekao da sam upravo čuo pucnjavu. Nisam mogao da vidim nikakve bljeske od ispaljenih hitaca, ali sam to jasno čuo. Nije bila rafalna paljba - ispričao je za "Index" očevidac pucnjave u kojoj je ubijena čitava porodica u Zagrebu.

Kako prenose, veruje se da je motiv ljubomora.

BONUS VIDEO: