Elia Molnar
Facebook printscreen

 

Elia Molnar

Facebook printscreen

Elia Molnar, Foto: Facebook printscreen

 

* Ljubav između Elia i Srđana počela je preko pisama

* Oni su se prvi put videli na dan venčanja

* Srđan Mlađan jedan je od najsurovijih kriminalaca i ubica u regionu 

Na taj zatvorski pir, s obzirom na Mlađanovu prošlost i tri ljudska života koja je ugasio, javnost je besna, a njegova supruga svedoči kako je do njihove ljubavi došlo! 

O samom činu venčanja ne želi da priča. Želi da to ostane intima koju deli s muškarcem kojem se zavetovala na večnu ljubav.

- Mogu samo reći da je sve bilo očekivano. Zatvorski. Bila je to najobičnija svadba dvoje ljudi koji su kliknuli kroz pisma i koji se vole. Obred je kratko trajao. Haljinu sam odabrala sama. I još neke stvari. Nešto sam kupila, a a nešto pozajmila, kako to obično biva. Nisu nam odobrili druženje nasamo. A medijska pompa koja je nastala oko toga mi je doslovno priuštila jako veliki stres. Istina je da mi je Srđan rekao da, sve što on radi završi u medijima, pa da postoji rizik i da će kad-tad i naše venčanje procuriti u javnost. Svesna sam da je on interesantan medijima više od 20 godina, ali pustite nas i naše porodice da živimo svoje živote. Pred nama je budućnost – otkriva verenica ozloglašenog kriminalca i ubice.

Pročitajte još:

 

 

Nema prstena


Na njenoj ruci nema prstena. O planovima za budućnost, koja se još nije ni zahuktala, jer Eliu i Srđana razdvajaju rešetke lepoglavskog bedema i 77 kilometara, mlada nije otkrila.

Srdjan

Printscreen

Srdjan, Foto: Printscreen

 

- To je nešto o čemu smo razgovarali u pismima. I neka ti razgovori ostanu deo naše intime. Valjda na to imamo pravo? Zašto nisam čekala da odsluži kaznu i izađe? A čemu? Pa mi smo se pronašli, ali i jedino kao supruga sam stekla uslove da mogu da posećujem. Do sada to nije bilo moguće - pojašnjava još Mlađanova izabranicana koju su smrt majke i činjenica da je nju i brata otac ostavio dok su bili školarci itekako uticala.

- Promeniću prezime, prezivaću se Mlađan.

Prijatelj Luke Bojovića preživeo još jedan krvnički atentat! Rat mafije na ulicama Amsterdama!

AUTOR: Alo.rs/Kurir.rs/T.Đ DATUM I VREME: 25.10.2019. 10:11 Jovan Đurović, brat pokojnog vođe barskog klana, preživeo je dva bombaška napada i dve pucnjave.

 

- Samo želim da sva histerija slegne i da me se ostavi na miru. Nisam jedina osoba koja se udala za nekog u zatvoru. Ljubav nema granice.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina