Crnogorska policija
Printscreen
Crnogorska policija

Printscreen

Crnogorska policija, Foto: Printscreen

U Baru su uhapšeni N. Š. (19) i B. A. (17) iz Srbije zbog sumnje da su u julu i avgustu počinili 11 teških krađa, tako što su po prethodno postignutom dogovoru, na plažama koristeći nepažnju kupača, otuđivali torbe sa novcem i ličnim stvarima.

PROČITAJ JOŠ:

Zajedno sa njima uhapšen je i A. G. (36) iz Bara koji je od dvojice osumnjičenih otkupljivao stvari i predmete za koje je znao ili je morao da zna da potiču iz krivičnih dela.

U Podgorici je rasvetljeno 10 krivičnih dela iz imovinskog kriminala i jedno delo falsifikovanja i sa njima u vezi ihapšeno je devet osoba starosti od 15 do 57 godina.

Osim toga rasvetljeno je pet teških krađa, tri krađe i dve teške krađe u pokušaju.

Radi se o pljački građana od 688 miliona - to je zastrašujuće!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 28.08.2019. 15:29 - 28.08.2019. 15:49 Stefanović je na konferenciji za medije pričao o velikim hapšenjima na RTS. Nebojša Stefanović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić * Za Dragana Đilasa smatram da je vrlo nemoralan čovek jer je dok je obavljao važne državne funkcije postao milijader, uveo rijaliti u Srbiji, sada mu taj isti rijaliti smeta.

U Nikšiću je rasvetljeno 17 krivičnih dela iz oblasti imovinskog kriminala i procesuirala devet osoba starosti od 17 do 43 godine osumnjičenih da su opljačkali Dom zdravlja, ali i da su otuđivali vozila, novac, tehničke uređaje, motornu testeru bicikle, lične stvari, bakarne kablove i druge predmete.

BONUS VIDEO: