rudnik
Alo/ Vladimir Marković
rudnik

Alo/ Vladimir Marković

rudnik, Foto: Alo/ Vladimir Marković

Adnan Kovačević (37), rudar jame „Sretno“ Rudnika mrkog uglja u Brezi poginuo je juče dok je radio na transporteru, a scene na mestu tragedije bile su užasavajuće.

Ferid Osmanović, glavni federalni rudarski inspektor rekao je da se nesreća dogodila između dva transportera.

Pročitajte još:

- Nastavićemo istragu - pojasnio je Osmanović.

Ispred porodične kuće nesrećno stradalog komorata u mestu Borak kod Breze mediji su zatekla šokiranu porodicu i komšije, koji su pokušavali da uteše shrvanu majku Fatimu.

- Adnane, Adnane, sine moj, Adnane… - dozivala je, jecajući, neutešna majka.

U frižideru pronađene dve mrtve mačke!

AUTOR: Alo.rs/Klix.ba/A.M. DATUM I VREME: 27.09.2019. 08:20 Monstruozno Bosanska policija, Foto: Printscreen Youtube * U stanu bivšeg šefa delegacije EU u BiH švedskog diplomate pronađen jeziv detalj * U frižideru pronađenen dve mrtve mačke tokom čišćenja rezidencije * EU pokušala da zataška skandal Lars Gunar Vigemark, bivši šef delegacije EU u BiH, završio je veoma neuspešno svoj mandat, piše portal Klix.ba.

Rekla je da je njen sin dve godine radio u Rudniku.

- Nešto ga je vuklo u Rudnik. Od Rudnika nas je sve hranio, samohrani je otac. Ostade dete šesti razred iza njega… Kako ću ja dalje bez svog Adnana, nikad mrava nije zgazio, što njemu da se to baš desi? Neću ja ovo preživeti… – plačući je govorila.

Amir Kadrić, član Sindikata Rudnika Breza, prvi je rekao porodici da su izgubili sina.

- Prvo sam rekao da je teže stradao i da su male šanse da preživi. Oni su već bili van sebe. Onda sam rekao njegovoj majci: "Fatima, moje lice ćeš zapamtiti dok si živa. Nažalost, moram ti reći da ti je sin poginuo" – govori vidno potresen Kadrić.

Posebno mu teško pada što su iza Adnana ostali sin, bolesna sestra i roditelji.

- Jedva smo smirili njegovu majku, koja je, nakon vesti o smrti sina, otrčala u garažu da se obesi - govori Kadrić.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!