HOROR U HRVATSKOJ Telo muškarca pronađeno u šumi

Telo jednog muškarca, kao i jedan ranjeni muškarac, pronađeni su u šumskom delu Blata, nedaleko od Saborskog u Hrvatskoj, izvestila je popodne karlovačka Policijska uprava, dodajući da je hitna pomoć zbrinula ranjene.

Hrvatska policija
Hrvatska policija, Foto: EPA/ANTONIO BAT

Odmah nakon prijave, oko 14 sati, policajci su poslati u Blato, selo u blizini Blatskog jezera, a prema prvim, još nepotvrđenim informacijama, prema policijskom saopštenju, reč je o dvojici stranih državljana.

Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti i prikupljaju relevantne podatke u vezi sa događajem, a Karlovačka policijska uprava će blagovremeno obavestiti javnost o daljim radnjama, prenosi Jutarnji list.

Gradonačelnik Saborskog Marko Bičanić rekao je Hini da policija istražuje da li je reč o ilegalnim migrantima, dodajući da za sada nije imao informacije.

Ilegalni migranti se često kreću širom opštine, policija ih privodi i odvodi, ali migranti ne stvaraju probleme lokalnom stanovništvu.

- Budući da je interventna policija stacionirana u Saborskom, migranti se ne sele u naseljena mesta, već kroz šumu, gde ih policija zaustavlja, tako da nemamo problema - rekao je Bičanić.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi