HRVATSKA PREDSEDNICA NA STUBU SRAMA Te lažne suze, veliko hrvatstvo, ta ljubav - sve je to samo gluma! Zašto nije osudila napade na Srbe?!

Podsećamo, Kitarovićeva je posle skandaloznog napada na Srbe, među kojima je bilo i dece, samo šturo rekla da će reagovati kad dobije policijsko saopštenje

Kolinda Grabar Kitarović
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: AP

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković, koja je Široj hrvatskoj javnosti postala poznata kad je jasno i nedvosmisleno osudila napad na sezonce iz Slavonije, od kojih su neki Srbi, kritikovala je predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović zbog toga što još nije reagovala povodom nedavnog napada na Srbe u okolini Knina.

Podsećamo, Kitarovićeva je posle skandaloznog napada na Srbe, među kojima je bilo i dece, samo šturo rekla da će reagovati kad dobije policijsko saopštenje.

Razlog likvidacije u Jabukovcu je jeziv! Policiji pokazao svoje tajno mesto! Progovorio i o saučesnicima!

AUTOR: Alo/Suzana Božinović - V.M. DATUM I VREME: 25.08.2019. 09:02 - 25.08.2019. 09:09 Nastavlja se istraga zločina u Jabukovcu. Jabukovac, Foto: Youtube/Printscreen D.P. (39) iz Jabukovca je četvorostruki svirepi ubica koji je masakrirao porodicu, saznajemo nezvanično. D.P. je policiji sve priznao i čak ih odveo na mesto gde drži oružje.

Markovićeva je na Fejsbuku napisala da je Kitarović u kampanji i da se boji da izgubi koji glas.

"Žena je to, koju pre svega, doživljavam da glumi svoju ulogu predsednice i njoj je jedino i samo bitno da ostane predsednica u svom ružicastom dvorcu. Sve je to samo gluma, to bacanje na fudbalere, te lažne suze, ta ljubav, veliko hrvatstvo... Svaki njen potez unapred je isplaniran samo sa ciljem da se svidi svojim biračima i ostane na toj poziciji", ocenila je Markovićeva.

HRVATSKI NOVINAR RAZBUCAO SVOJE ZEMLJAKE Hrvati katolici su najobičniji slabići! Zabijaju se u krdo jer sami ne vrede ništa! Lica im iskrivljena od mržnje!

Ona je kritikovala i hrvatskog premijera Andreja Plenković, navodeći da je poslednjih godina u Hrvatskoj "ustaštvo normalizovano, uz blagoslov politike koju on sprovodi".

"Jedna od ostavština evropski orijentisanog i uglađenog premijera biće što je zarad svoje anemične odlučnosti mesecima tolerisao ploču s ustaškim pozdravom u Jasenovcu i svojim nečinjenjem legitimizovao taj pozdrav u javnost", smatra gradonačelnica Supetra.

Ona dodaje da i Kitarovićeva i Plenković svojim mlakim reakcijama snose veliki deo krivice za brojne napade na pripadnike dugih nacionalnosti samo zbog toga što pripadaju drugoj veri ili drugačije pričaju.

NIJE MOGLA DA SE SUZDRŽI! Kolinda ni reč o napadu na Srbe, ali je pogledom rekla sve što nije izustila! (VIDEO)

"Svojim su činjenjem ili nečinjenjem direktno uticali na širenje neverovatne količine mržnje u društvu. 'Oštro osuđuju', i tačka. Samo zbog bontona, pristojnosti i ničeg drugog", dodaje Markovićeva.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi