Sveštenik prekinuo krštenje, pa krenuo na dete, tukao ga i urlao na njega! Skandal!

Novosti; D.K. | vesti 2019-06-25 22:43:30 2019-06-25 22:43:30

Katolička crkva u BiH uzdrmana je novim skandalom i to ponovo sa pohotnim sveštenikom Ivanom Kopićem, odlazećim derventskim župnikom, koji je avgusta prošle godine ostao upamćen po seks-skandalu.

Profimedia

Tada je za dlaku sačuvao status sveštenika, ali ovoga puta skupo ga je koštao, tačnije teških batina, predug jezik, a u pitanju mu je i dalji status "božijeg čoveka".

Mediji prenose glasine da je derventski kapelan nedavno brutalno pretučen od svog kuma. Ivan K. je "ničim izazvan izvređao kumovo dete koje je iz mešovitog braka i nazvao ga pogrdnim nadimkom".

Sve se navodno odigralo preko granice u Slavonskom Brodu.

- Ti si srpski mućak?! - rekao je derventski sveštenik na svetkovini krštenja parohijanu M. Č, inače, rođenom Dervenćaninu, kome je otac Hrvat, a majka Srpkinja.

PROČITAJ JOŠ:

Očevici tvrde da su izazvani otac i sin sa društvom zadugo "brisali pod" oholim sveštenikom. Zadugo je cvilio i molio za milost da bi sav krvav završio u bolnici.

Vrhbosanska nadbiskupija i kardinal Vinko Puljić na oba oka su zažmurili prošle godine nakon Ivanovog kršenja celibata i seks-afere s fatalnom Saškom Kovačević iz Modriče. Ne samo da nije odstranjen iz Katoličke crkve, nego je od nekih doživljen kao "teški mučenik".

Umesto isključenja, Ivan je premešten u derventsku župu.

Expand player
Pogledajte više