OTAC MONSTRUM SILOVAO MALOLETNU ĆERKU! Sve se dešavalo u porodičnoj kući, dok majka nije odregovala!

Oraški policajci uhapsili su u petak 44-godišnjeg muškarca iz Orašja zbog sumnje da je počinio krivično delo rodoskvrnuće. Žrtva je maloletna kćerka osumnjičenog.

Policija, hapšenje
Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

* Otac je imao odnose sa 17-godišnjom ćerkom

* Sve se dešavlo u porodičnoj kući

* Muškarac je u pritvoru, a predviđena kazna je od jedne do pet godine zatvora

 

Izvor blizak Ministarstvu unutrašnjih poslova Posavskog kantona otkrio je da je u petak u ranim satima u Policijsku stanicu Orašje došla 36-godišnja supruga osumnjičenog te prijavila jezivi slučaj. Majka je u prijavi navela da je tokom ove godine u više navrata njen suprug imao seksualne odnose s njihovom 17-godišnjom kćerkom.

Da stvar bude gora, sve se odigravalo tamo gde bi dete trebalo biti najsigurnije - u njihovoj porodičnoj kući. Šokirani istražioci MUP Posavskog kantona, čim su zaprimili prijavu, preduzeli su niz operativnih radnji radi rasvetljavanja krivičnog dela, koje je uznemirilo građane Orašja.

DETALJI MASOVNE TUČE U FUTOGU! Jeli i pili u kafani, a onda je nastao lom - sve zbog jedne osobe!

Policajci su potom o svemu obavestili dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva u Orašju. Istog dana u popodnevnim satima, prema naredbi Opštinskog suda u Orašju, pokucali su na vrata pohotnog oca. Kuća je detaljno prečešljana radi pribavljanja materijalnih dokaza koji mogu poslužiti u istrazi te u podizanju optužnice.

Policajci su istovremeno stavili lisice na ruke 44-godišnjaka.

Iz MUP Posavskog kantona kratko su potvrdili da se nemili događaj istražuje.

BURA DIVLJA NA JADRANU! Zbog olujnog vetra danas vanredno! Talasi prete da sravne sve

PRETE JOJ SMRĆU! Grupa mladića pretukla vršnjaka dok je čekao autobus! Tinejdžerka koja se tu našla strahuje za sopstveni život!

- Predmet je veoma osetljiv, jer je žrtva maloletnica, a reč je o teškom delu protiv polne slobode i morala. Radi zaštite istrage, nije moguće otkriti nikakve pojedinosti niti identitet osumnjičene osobe, a sve sa ciljem zaštite same žrtve – rekli su iz MUP Posavskog kantona.

Istragu je preuzelo Kantonalno tužilaštvo. Uhapšeni muškarac zadržan je u pritvoru. Prema Krivičnom zakonu Federacije BiH, za krivično delo rodoskvrnuća predviđena je zatvorska kazna u trajanju od jedne do pet godina.

Bonus video - Govor predsednika Vučića na vojnom aerodromu

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi