Boki 13
Printscreen
Boki 13

Printscreen

Boki 13, Foto: Printscreen

Novi detalji afere "Reket" biće objavljeni sutra u italijanskim novinama "La Verita".

PROČITAJ JOŠ:

"Nakon video i audio snimka uslediće nova scena i sve će biti jasnije", rekao je novinar koji je objavio prvi deo afere, Laris Gaiser za TV Sitel.

TV kuće je kontaktirala Larisa pokušavajući da saznaju odakle je dobio snimke kao i detalje afere koji još ima u rukavu.

On ipak nije hteo da otkrije čime će sutra šokirati javnost, ali je najavio svoju ekskluzivnu izjavu nakon što se priča završi.

Užasavajuća PRIRODNA KATASTROFA sa dubine od 10 kilometara!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 08.08.2019. 14:53 Očekuju se prve informacije. Foto: printscreen * Snažan zemljotres jačine 6,5 stepeni po Rihterovoj skali * Nema inforamacija o žrtvama * U blizini epicentra udara nalaze se letovališta prepuna srpskih turista, poput Antalije, Bodruma i Marmarisa Snažan zemljoters jačine 6,5 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas jugozapadni turski grad Denizli, saopštila je Turska opservatorija za zemljotrese.

- Sutra će ići nova priča i sve će biti jasnije. Kada se završi biću potpuno dostupan u narednim danima. Hvala vam na razumevanju - rekao je.

Tužilac Kativa Janeva pokrenula je postupak pred Evropskom unijom zbog slučaja korupcije u koji je umešan miljenik Brisela i Mogerinijeve, premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, kao i njegov savetnik Zoran Bašanović.

BONUS VIDEO: