Banjaluka
screenshoot/twitter
Banjaluka

screenshoot/twitter

Saobraćajna nesreća, Foto: screenshoot/twitter

Davor M. (18) i Miloš Š. (18) obojica iz Gradiške poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u sredu veče dogodila u Vrbaškoj kod Gradiške.

U PU Gradiška navode da se tragedija dogodila u 23.30 časova na magistralnom putu Gradiška - Kozarska Dubica, kada su sa automobilom "Citroen Xsara" sleteli s puta.

Stradali su bili putnici u vozilu kojim je upravljao Miroslav K. (18) koji je teško povređen, dok je lakše povrede zadobio suvozač Marko S. (19). Nezvanično saznajemo da je vozač, iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad automobilom i sletio s puta, a potom je bočnom levom stranom vozila udario u stablo.

- Vozilom je upravljao M. K. iz Gradiške, a s njim u vozilu nalazili su se suvozač M.S. iz Gradiške i putnici u vozilu D.M. i M.Š. obojica iz Gradiške, koji su poginuli. Vozač M.K. i suvozač M.S. su zadobili telesne povrede - saopštila je PU Gradiška.

Uviđaj na licu mesta izvršili su policijski službenici Policijske uprave Gradiška, a o svemu je obavešten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.