DECA SU UVEK ISTA, MI SMO OTIŠLI U KU*AC Status ovog čoveka uzdrmao region, za nekoliko sati prikupio 17 hiljada lajkova! Njegove reči će vam dugo odzvanjati u ušima!

Prisetio se svog detinjstva!

Bloger Krule
Bloger Krule , Foto: Facebook printscreen

* Bloger Krule prisetio se svog prvog dana škole

* Objavio status koji je u samo nekoliko sati prikupio više od 17 hiljada lajkova

* Hrvatski bloger Jadranko Hodak, poznatiji kao Krule,napisao je na Fejsbuku nekoliko anegdota o prvom danu škole, a njegov status brzo je prikupio brdo lajkova

Bloger Krule prisetio se svog prvog dana škole i objavio status koji je u samo nekoliko sati prikupio više od 17 hiljada lajkova.

"Moj prvi dan škole... te davne 1983. godine

Ja nemam fotografiju samog sebe kako sa torbom na leđima stojim taj prvi dan, 1. razreda osnovne škole, ispred škole. Nemam, jer je*iga, to je tad bilo normalno da krećeš u školu... a i da ga je*eš, nisam siguran da su moji imali fotoaparat. Nismo imali telefon, to znam.

https://www.alo.rs/vesti/region/devojcicu-11-iz-crne-gore-prebacili-na-kosovo-pa-je-udali-niko-ne-zna-sta-je-sa-njom/251588/vest

Naravno, pamtim svoj prvi dan škole... gde ne bi kruteje*o, kad je drugarica (tad smo tako zvali učiteljicu) imala brkove ko Vuk Karadžić led te mili je*o. Ne znaš jesi li došao na vojnu vežbu il u školu", započeo je Krule.

"Prvi dan škole me vodila mama... drugi dan joj već dopi*dilo pa me utrapila komšinicinoj ćerki koja je išla u osmi pa me ona vodila... treći dan za mene niko pitao nije. A tata, tata mesec dana nije znao da idem u školu. On kad je majci rekao "Oće li mali ikad u školu?", ja sam već išao u peti. Treba li da vam pričam i o vaspitnim merama u školi. Ako nešto uje*eš, vukla bi te za kosu iznad uha, gde najviše boli. Da sam bar tad bio ćelav, ali nisam. Ja se požalio tati da me drugarica 'Karadžić' vuče za kosu iznad uva... tata mi rekao 'Nije to ništa, mene štapom tuklo po prstima'. Je*em ti školstvo, što više ideš unazad, metode kažnjavanja sve gore... dedu mi, sa 2 konja hteli raščepiti", napisao je.

"Samo što sam krenuo u školu, 29.11. Dan Republike... primanje u pionire... imali zakletvu... pa vežbali non stop kao drugstor... a sa 6 i po godina, izreći iz zakletve 'Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija'... pa majka te je*ala, sajens fikšn, nikako to u komadu da izgovorim. Još nas pola nije znalo reći R, ko Jaran iz "Noćne more" pokojnog Željka Malnara... "Fedejativne Jepublike". Kad su nas primili u pionire, mi mislili, sada ćemo dobiti puške... od pušaka ništa... mi razočarani, ni 7 godina napunili. U školi bila kuhinja. Nije bilo 'Menze ne da jesti'... ama naredbom vrhovne komande morao si oblizati tanjir. Ti jedeš, ova ko kobac kruži i gleda je l' kome što u tanjiru ostalo", kaže.

"Fizička kultura.. trči oko škole... i udri je*enog graničara. Pa majku ti je*em... graničara sam se toliko naigrao da više nisam znao jesam li u školi il na karauli. Kad bi išli kući nakon škole, nisu dolazili roditelji po nas, sa autom... Bogu hvala... jer mogli smo baciti torbe i pola sata igrati fudbal... pa ajde kući. Doduše bio jedan... dolazili roditelji autom po njega... niko ga nije voleo..."

DRAMA U BOKOKOTORSKOM ZALIVU Bolesno dete iskrcano u 22 časa, 12 minuta kasnije stiglo u luku. Lekarska ekipa čekala na obali, obavešteni svi državni organi

A onda je doneo i zaključak o današnjem stanju.

"Danas gledam... izađe mali iz auta... ispred škole... mama stala, namešta frizuru... zauzela pozu... zagrlila dete... udara selfi... mali jednako preplašen ka i ja '83... i shvatim... deca su uvek ista, uvek... samo smo mi... mi smo otišli u ku*ac... ako me razumete", zaključio je.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi