Tivat
Profimedia
Tivat

Profimedia

Tivat, Foto: Profimedia

Nemački državljanin povređen je danas kada ga je plovilo udarilo oko 16 sati blizu marine Luštica Bej kod Tivta.

Kako je za kazao direktor Uprave pomorske sigurnosti Safet Kočan, povređeni nije životno ugrožen i transportovan je kotorsku bolnicu.

Pročitajte još:

- U pitanju je naš čovek, ali nemački državljanin koji je sigurno na privremenom radu u Nemačkoj. Isto plovilo ga je i dovezlo do nas. Na svu sreću nije životno ugrožen, a Hitna pomoć je veoma brzo stigla. Sve se desilo na oko 220 metara ispred marine - dodao je on, piše "CdM".

Istovremeno, "Vijesti" javljaju da je u pitanju Novopazarac V. B. (40) koji živi u Nemačkoj. Prema informacijama, na njega je dok je ronio neposredno ispod površine vode iz za sada nepoznatioh razloga naleteo RHIB gliser tipa "tempest 850" (TV 190) kojim je upravljao P. K. (39) iz Podgorice.

Ajde što im more SMRDI na fekalije i što "DERU" strane turiste, već ima i MRTVIH!

AUTOR: Alo/Tanjug/V.M. DATUM I VREME: 19.08.2019. 09:37 - 19.08.2019. 09:45 Ljudi otišli na odmor, a doživeli horor! Split, Foto: Youtube/Printscreen Deca koja su se otrovala ugljen-monoksidom na brodu "Atlanta" biće prebačena u Rim i njihovo lečenje nastaviće se u jednoj od najboljih pedijatrijskoj bolnici u Italiji.

P. K. je, prema nezvaničnim saznanjima, povređenog čoveka izvukao iz mora na svoje plovilo i odmah ga transportovao do obližnjeg turističkog naselja. Tu je roniocu povrede najpre sanirala jedna turistkinja - lekarka specijalistkinja hirurgije koja se tu slučajno zatekla. Tretman povređenog potom je preuzela ekipa Hitne pomoći iz Tivta koja je V. B. prebacila na dalje lečenje u specijalnu ortopedsku bolnicu u Risan.

Zadobio teže povrede donjih ekstremiteta, ali nije životno ugrožen, a Tužilaštvo je nakon saslušanja, P. K. odredilo pritvor.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!