Napad na Srbe u Vukovaru
Printscreen
Napad na Srbe u Vukovaru

Printscreen

Napad na Srbe u Vukovaru, Foto: Printscreen

Iako vozač pokreće automobil, jedan napadač i dalje udara osobu na zadnjem sedištu, sve dok oni ne uspeju da se udalje u automobilu.

Drugi napad dogodio se sledeće veče kada su četiri osobe napale 39-godišnjaka i 26-godišnjaka i udarile ih u glavu i telo. Napadnuti muškarci pomoć su potražili u bolnici.

Iz PU Vukovarsko-sremske jutros su saopštili o sinoćnjem napadu na mladiće, ali nisu bili navedeni ni motiv, ni nacionalnost učesnika, dok su poslepodne rekli kako je istraga u toku i da su privedene dve osobe.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

S R B I N

28.08.2020 00:40

Usraska su to gamad sine moj...usraska gamad...jaki kad ih je desetak i vise na jednoga...sta misle tamosnja braca Srbi...da su se usraski abortusi promenili vremenom...nisu i nikada nece...uvek covek sa njima mora biti na oprezu i vratiti im milo za drago...cim prva prilika ispadne...nikad im se ne sme oprostiti jer oprost vodi u sve ono sto smo prosli do sada...ko se ne osveti taj se ne posveti rekli su stari pametni ljudi...samo polagano i sigurno...bez zurbe...pozdrav SRBSKOJ braci bilo gde