Budva, plaža
E-stock/Ivan Dobričić
Budva, plaža

E-stock/Ivan Dobričić

Budva, plaža, Foto: E-stock/Ivan Dobričić

Budvanski komunalni inspektor intervenisao je nakon što je menadžer hotela Splendid prijavio da je njegovom gostu koji je doleteo, tivatski taksista naplatio vožnju od aerodroma do Splendida neverovatnih 118 eura.

Nakon što su se gosti požalili, menadžer je odmah pozvao budvansku komunalnu policiju i inspekciju koja je zatekla tivatskog taksistu B. D. kod hotela.

Vestima je rečeno da je budvanski inspektor pozvao svoje kolege u Tivtu, te je nakon konsultacija utvrđeno da vožnja može da košta 30 eura, što je i naplaćeno gostima.

Iz budvanske Komunalne policije i inspekcije pozvali su sve da prijavljuju ukoliko imaju problem sa astronomskim cenama taksi usluga, jer je gradonačelnik Budve Dragan Krapović nedavno doneo odluku o cenama usluga taksi prevoza na teritoriji opštine Budva, gde su jasno propisane minimalne i maksimalne tarife.

 

Komentari (3)

nm

07.07.2018 23:56

i meni od bara do sutomora trazio 30e uzas koji ljudi tamo tive

Dora

08.07.2018 08:27

E sad je nadrljao

Mario

08.07.2018 09:30

Kao I svuda (posebno u BG), taksi se sme samo zvati telefonom. Divlje taksiste uzimate na svoju, odgovornost. Problem je tivatski aerodrom koji ne dozvoljava taksistima iz taksi udruzenja da pridju aerodromu. Policajac ih tera. Bolje pisite o tome I zasto je tako?!?!?!