Smiljana puštala pesmu za sestru čije je telo godinama držala u zamrzivaču, pa se HVALILA KOMŠIJAMA!

Jutarnji list; D.K. | vesti 2019-02-20 18:59:57 2019-02-20 18:59:57

Slučaj Hrvatice Jasmine Dominić (23) čije je telo pronađeno u zamrzivaču, 19 godina posle njenog nestanka, i dalje je jedna od glavnih tema u regionu.

screenshoot/Independent

Glavna osumnjičena je njena sestra Smiljana Srnec koja se nalazi u pritvoru, ali protiv nje još nije podignuta nikakva optužnica.

PROČITAJ JOŠ:

- To vam je neviđena zavrzlama. Ne, ja u to još ne verujem. Ko, Smiljana, to nikad ne bih pomislio - samo su neki od komentara meštana Palovca na vest da je njihova komšinica osumnjičena za ubistvo svoje sestre Jasmine.

- To je Smiljana! To je Smiljana!, znao je reći njen pokojni otac Fredi kad bi popio. A Smiljana je u džuboksu znala često da pusti pesmu Miše Kovača 'Noć ti dira crne kose' i govorila: 'To je Jasminina pesma! - kaže jedan stanovnik Palovca.

U vreme Jasmininog nestanka, pre oko 19 godina, Smiljana je ostala trudna s jednim mladićem koji je bio veren i njega je “optužila” da je otac deteta. Međutim, on je pristao na testiranje i utvrđeno je da on nije otac deteta.

PREPORUČUJEMO:

- Čujte, malo je ovo mesto, svi se međusobno poznajemo - kaže za Jutarnji list.

U Palovcu su u utorak neki meštani nerado razgovarali s novinarima. Neki su se, da izbegnu novinare, čak okolnim ulicama vraćali sa zadnje strane u svoja dvorišta.

- Jesam li išta sumnjala? A šta da vam kažem, pa nikome ništa na čelu ne piše - rekla je jedna žena.

Jasmina Dominić sahranjena je u sredu na mesnom groblju u Palovcu, a ispratile su je stotine ljudi.

Expand player
Pogledajte više