Milo Đukanović slavi pobedu
AP/Risto Božović
Miraš Dedeić

Printscreen

Miraš Dedeić, Foto: Printscreen

Da je ukinuta i uopšte postojala ranije, ne bi se opet valjda opet osnivala, već bi nastavila taj svoj "kontinuitet". Istina je jednostavna, pečatirana, zavedena u Centru bezbednosti Cetinje, a to je da je dana 17.01.2000. osnovana NVO CPC.

Pročitajte još:

Dakle, ove godine "slavi" 19 godina postojanja, iako se režimski istoričari, analitičari, mediji, kao i vrh režima, svim silama trude da objasne suprotno, kako je "sprska okupatorska vlast" ukinula 1919.

Jedina kanonska crkva u Crnoj Gori je Srpska pravoslavna crkva, odnosno Mitropolija crnogorsko-primorska, a Mitropolit čuvar Pećkog trona. I to je jedina, istorijska istina i duhovno utemeljenje na kojoj počiva država Crna Gora, objavio je portal IN4S. Reagoavao je i publicista Jovan Markuš, koji je na svom Fejsbuk profilu napisao:

Ovo vam je "tomos" (uverenje) o osnivanju:

Momir Bulatović

Printscreen

Postavio sam pitanje dukljanskim Montenegrinima da mi odgovore na vrlo prosto pitanje. Kažete da "cpc" ukunuta 1919, ali konačno saopštite kada je osnovana ??? Takođe, konačno pokažite diplomu da je osnovana ( tomos)??? Ukoliko toga nema, nema nikakvog dokaza da je postojala , jer sve ima svoj početak i kraj. Pošto ne znaju da odgovore ja im prilažem "tomos" (uverenje) o osnivanju u stanici policije na Cetinju od 2000 godine.