Hitna pomoć
Alo!/ Masanori Jošida
Hapšenje, ubistvo, sud

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Pročitajte još:

 

Filipovski je zaposlen u MUP Severne Makedonije, a u trenutku incidenta nije bio na dužnosti. Njega su napala dva brata, sinovi bivšeg gradonačelnika opštine, koji takođe radi u MUP. Napadači su nakon incidenta privedeni u policiju.

Prijatelji izbodenog mladića, koji su bili svedoci krvavog događaja, za skopsku televiziju 24 su izjavili da je prvo došlo do verbalne rasprave, koja se potom završila u krvi ispred ugostiteljskog objekta u prigradskom naselju Marino.

- Kada sam izašao napolje, Filip je ceo bio obliven krvlju. Uneo sam ga u auto i odvezao u Državnu bolnicu. Doktori su rekli da je u kritičnoj situaciji i da ga što pre moraju operisati. Operacija je trajala oko 4 sata, nakon čega su mu izvadili jedan bubreg i slezinu - izjavio je jedan od očevidaca za televiziju 24.

Prema svedočenju prijatelja izbodenog mladića, Filipa su napala braća Jordan i Aleksandar Cvetkovski, sinovi bivšeg gradonačelnika opštine, zaposlenog u MUP.

Preporučujemo i ovo:

 

- Dok smo prolazili pored Jordana, očešali smo se sa ramenima. Ja sam produžio dalje, a iza sebe sam čuo kako se Jordan pogrnim rečima obraća Filipu. Želeći da smiri situaciju Filip je izvadio službenu legitimaciju MUP-a. Kada ju je Jordan video postao je još agresivniji, uhvatio je Filipa za vrat i udario ga. Sve je to video njegov brat Aleksandar, pa je dojurio i on - kaže drugi očevidac.

Incident su potvrdili i iz policije, ali nisu saopštili ko je od dvojice braće s nožem izbo mladića. Iz MUP Severne Makedonije su rekli da su napadači A.C. i J.C. privedeni i da policija radi na rasčišćavanju slučaja.

 

"Danas u 00.30 sati u SUP Skoplje je bilo prijavljeno da je u Ulici "532" u ugostiteljskom objektu u Marino došlo do narušavanja javnog reda i mira između osoba F.F. (27) iz sela Kadino sa jedne strane, i A.C. i J.C. sa druge strane. Pritom je F.F. bio proboden sa nožem. Povređeni je bio prenet u Kompleks klinika Majka Tereza, a A.C. i J.C. su privedeni u policijsku stanicu", saopštili su iz MUP.