ISPRIČALA KAKVE SVE UŽASE JOJ JE NA LIVADI RADIO KOMŠIJA Sin došao u posetu 71-godišnjoj majci iz Banjaluke. Kad mu se poverila, odmah je pozvao policiju!

Izvršen je uviđaj, a osumnjičeni je nakon pronalaska uhapšen oko 20 sati uveče.

Policija
Policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Policiji u Ključu juče oko 17 sati prijavljeno je silovanje starije žene u jednom zaseoku.

- Silovanje 71-godišnjakinje prijavio je njen sin koji je došao u posetu majci iz Banjaluke - potvrdio Ale Šiljdedić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

USRED SKUPŠTINSKE SALE Kad su poslanici izglasali uvođenje doživotne robije, Igor Jurić je zbog svoje ćerke ustao i načinio jedan gest!

Starica je rekla svom sinu da ju je zlostavljao 37-godišnji komšija i da ju je silovao.

Poslanici
Poslanici, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 
POSLANICI IZGLASALI! Uvedena doživotna robija!

 
ŽIVELA JE U PAKLU, SLOBODAN SE KU*VAO, PA JOJ SMRSKAO LOBANJU! Majka brutalno ubijene Zvjezdane otkrila detalje zverskog zločina u Las vegasu!

- Izvršen je uviđaj, osumnjičeni je nakon pronalaska uhapšen oko 20 sati. Izuzeta je odeća, a biće izvršen i lekarski pregled. Prema prijavi, sve se desilo u blizini njene kuće na jednoj livadi. O svemu je upoznat tužilac i u toku je kriminalistička obrada - kazao je za Šiljdedić, napominjući da u ovom momentu, zbog osetljivosti istrage, ne može dati inicijale osumnjičenog.

PODLEGAO POVREDAMA NA LICU MESTA Strašna nesreća kod Šapca, vozač automobila poginuo!

Povezane vesti

 • Korisnik: N.N.
  21/05/2019 - 19:46
  Eto, silovatelji siluju i stare žene, u osmoj deceniji. Gde su oni koji uvek brane silovatelje kako ih je žrtva provocirala: obukla je minić, šta će na ulici noću, možda ga je gledala... NE postoji opravdanje za silovanje !!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi