ŽEŠĆE BAHAĆENJE BOGATIH NAFTAŠA Šeici za dan dali 50.000 EVRA! Šampanjac od 8.700 evra za litar, a ostatak spiska ima da vas IZBEZUMI!

Incident iz Dubrovnika, kada je svita bogataša sa luksuzne jahte, među kojima je i sin šeika Ujedinjenih Arapskih Emirata, Hamadan bin Zajed Al Nahijan, rešila da se dobro provede u noćnom klubu ali ne i da plati račun od kojeg ih je zabolela glava, odjeknuo je širom regiona a najviše komentara je izazvalo pitanje šta su sve popili kada je to koštalo čak 50.000 evra.

Dubrovnik
Dubrovnik, Foto: profimedia.rs

Jedan od zanimljivijih komentara na iznos računa bilo je pitanje čime su zaista častili hostese kluba:

- Jesu li ih za 50.000 evra častili šampanjcem ili lokalom? - pitao se jedan od čitalaca.

Račun iz diskoteke međutim otkriva detalje ovog ludog provoda, odnosno da je ekipa arapskog princa insistirala samo na najskupljim pićima.

Prvi na računu bio je Chivas viski od 0,7 litre koji su platili 120 evra. Zatim su naručili pet boca vode od 0,33 i platili ih 17 evra. Vrhunski šampanjac Dom Perignon od 0.75 litra koštao ih je 405 evra . I on je bio najjeftiniji od šampanjaca koje su pili te noći.

Jedna boca Louis Roederer Cristal Rosea košta 1.350 evra, a oni su galantno naručili 13 boca. Potom boca votke Grey Goose i osam Red Red Bullova. Za Red Bull votku iskeširali su 92 evra.

Usledilo je potomjoš 29 vlaša vode, ali ovaj put po ceni od 30 kuna pa ih je osveženje koštalo 117 evra. A onda se bacaju na 'velike ribe'.

Armand de Brignac, luksuzni šampanjac, čak je četiri puta bio na njihovom računu, a među njima i jedna boca od 6 litara litara koja košta 16.186 evra. Verovali ili ne, litra šampanjca košta 2.698 evra. Ni tu nisu stali. Naručili su i šest boca Brignac Rosea što ih je ispalo 6.478 evra.

ČUDO U BOLNICI U BANJALUCI! Žene stizale svaki čas, lekari gledaju i ne veruju! Širom zemlje ista situacija, šta se tamo dešava?!

AJKULA JURIŠALA NA PLAŽU! Opet uočen morski pas u Jadranu, došao i do Korčule, INVAZIJA ZVERI NA MORU!

Za još nekoliko boca skupocenog šampanjca platili su 8.700 evra, a ukupno su na njega potrošili 31.362 evra . I na kraju, neko se častio jednom čašicom likera Sierra Caffe koja košta 6 evra.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi