Mladoženja Marko Anđelić
Facebook
Mladoženja Marko Anđelić

Facebook

Marko Anđelić, Foto: Facebook

Markovi roditelji, brat, sestra i supruga Marija, kao i veliki broj rodbine i prijatelja iz Hercegovine i Srbije, kao i kolege iz Ministarstva finansija Srbije, gde je bio zaposlen, ispratili su nastradalog mladića na večni počinak u selo Gornje Vrbno kod Trebinja, odakle je Markova porodica.

PROČITAJ JOŠ:

"Ne mogu da verujem da ispraćam kolegu. Prošle nedelje smo se radovali zajedničkom životu Marka i Marije, a sad ga sahranjujemo. Ovo je neverovatno, šta život i sudbina urade čoveku. Radovao se zajedničkom životu sa Marijom, svadbi u rodnom kraju. Svi smo u šoku", rekao je Markov kolega iz Beograda.

Iako je u Trebinju danas padala kiša, u trenutku kada je kovčeg sa Markovim telom iznesen iz gradske kapele pojavilo se sunce, koga su ubrzo ponovo zaklonili crni oblaci. Marko Anđelić poginuo je u noći između subote i nedelje u naselju Mokri dolovi, dok je razvozio prijatelje sa svadbe.

PREPORUČUJEMO:

Nesrećni mladić je automobilom „alfa romeo“ izletio s puta i udario u stenu, a u udesu su dve osobe teže, a dve lakše povređene. Svadba koja je tragično okončana, u subotu je oranizovana u motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, a mladoženja je pošao da odveze prijatelje u drugi motel, u blizini mesta nesreće, gde su bili smešteni.

Njegova tek venčana supruga Marija Jovanović, vajarka iz Beograda, krenula je u drugom automobilu, jer u Markovo auto i prema nezvaničnim saznanjima, naišla na tragediju.

"Ne možemo da verujemo šta se desilo našem Marku. Za nekoliko sati od venčanja do smrti, kakva je to zla sudbina", rekla je za jedna od zvanica na svadbi. Marko i Marija su duže u vezi, a Marija je i ranije dolazila u Trebinje, a januaru su u ovom gradu zajedno bili na Markovoj slavi.