BOLESNA BAGRO, BISTRIJA SU GOVEDA IZ MOJE RASOVE! Sa Jeremićem pljuvao po Srbiji i Crnoj gori, a sad isplivao NOVI RAZGOVOR! Nikad nas niko nije ovoliko izvređao!

Roćen je i za novinare drugih medija govorio sa omalovažavanjem i psujući.

Vuk Jeremić i Milan Roćen
Vuk Jeremić i Milan Roćen, Foto: printscreen

* Ne stišava se bura oko objavljenih razgovora Vuka Jeremića i Milana Roćena crnogorskog diplomate i najbližeg saradnika Mila Đukanovića

* Roćen i Jeremić ugovarali su 29 soba u ekskluzivnom letovalištu Sveti Stefan, a u opuštenom razgovoru čulo se kako zajedno konstatuju: Je*asmo majku Srbiji i Crnoj Gori!

* Portal koji je objavio snimke razgovora, nastaviće sa daljim izveštavanjem

Milan Roćen kazao je u telefonskom razgovoru sa jednim njemu bliskim lokalnim biznismenom, da su novinari i urednici Javnog servisa "gluplji od goveda", "bolesna bagra", da su "novinarske koze".

On je za Televiziju Crne Gore rekao da je "najsramnija mrlja na istoriji Crne Gore".

Milan Roćen
Milan Roćen, Foto: Printscreen

"Bistrija su goveda iz moje Rasove (selo kod Žabljaka) nego urednički tim TVCG", kazao je Roćen u telefonskom razgovoru sa Rankom Ubovićem, koji je najverovatnije od početka 2006. godine kada je bio ambasador u Moskvi, jer se u njemu pominje njegov povratak iz Moskve u Crnu Goru.

Roćen je i za novinare drugih medija govorio sa omalovažavanjem i psujući, posebno o novinarima agencije Mina. Snimak je objavio portal Vijesti.

HITNO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST Jeremićev politički angažman opasan za Srbiju!

Taj medij je naveo da su kontaktirali Roćena i Ubovića, ali da oni nisu odgovarali na njihove poruke. Ovo je samo jedan u nizu snimaka razgovora Roćena koje objavljuju podgorički portali. Do sada je portal "In4S" objavio nekoliko snimaka, a Tužilaštvo je tim povodom fomiralo predmet.

 

Do sada su objavljeni razgovori sa Lidijom Đukanović u kome ona navodi kako joj Milo, kad nije u zemlji, "ostavlja da čuva Crnu Goru", sa Milom Đukanovićem o tajnom sastanku sa Deripaskom u kome se "sprdaju sa porodicom Karić", kao i sa Olegom Deripaskom oko privatizacije KAP u kome se pominje tri miliona evra koje treba nekome dati itd.

Objavljeni su i razgovori sa Vukom Jeremićem o smeštaju grupe od 30 ljudi u hotelu na Svetom Stefanu gde u jednom delu kroz smeh kažu kako imaju svoj savetnički lobi i kako Roćen psuje majku Srbiji, a Jeremić Crnoj Gori, kao i sa odbeglim biznismenom Duškom Kneževićem koji traži da mu "pogura" ugovor od 170 miliona evra. Taj portal je najavio da će nastaviti sa objavljivanjem snimaka.

ORUŽANI INCIDENT U SARAJEVU Otvoreni sukob policije i Erdoganovog obezbeđenja!

MILOV BRAT OTEO SRPSKU ZEMLJU! Karađorđevici traže da im se vrati 4.000 kvadrata, kada vidite šta je na njima shvatićete zašto se Podgorica PRAVI BLESAVA!

DODIK SE POVLAČI! "Od 20. jula više nisam na funkciji. Hvala Erdoganu"

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi