Milo Đukanović
youtube/ Al Jazeera Balkans
Milo Đukanović

youtube/ Al Jazeera Balkans

Milo Đukanović, Foto: youtube/ Al Jazeera Balkans

"Vrlo smo zabrinuti zbog situacije u Crnoj Gori uoči izbora za nacionalni parlament 30. avgusta. Sledeći svoje sebične političke i izborne interese, najviši crnogorski zvaničnici koriste ceo konfrontirajući arsenal i svesno podstiću tenzije", kaže se u saopštenju Ministarstva, prenosi TAS S.

Kako se navodi, crnogorski zvaničnici se ne ograničavaju na napade na domaće rivale, već ponovo koriste antirusku kartu.

Policija Crna Gora, eksplozija kola

screenshot/vjesti

Policija Crna Gora, Foto: screenshot/vjesti

"Moskva je optužena, unapred i bez ikakvih osnova, da nastoji da utiče na sukob crnogorskih vlasti i Srpske pravoslavne crkve kako bi ostvarila svoje "imperijalne ambicije na Balkanu", kaže se u saopštenju.

Podsećaju na neosnovane optužbe za pokušaj navodnog državnog udara 2016, Ministarstvo izražava žaljenje da je u Crnoj Gori postala rutinska navika da se podstiče antirusko raspoloženje uoči velikih političkih događaja i da se Rusija predstavlja kao neprijatelj.

Da li će Milo Đukanović pokrasti izbore u Crnoj Gori?

 

Komentari (2)

Primus

29.08.2020 11:37

РУСИЈА и Србија, нашој Спарти: ХЕЈ МОСТОВИ НА МОРАЧИ ШТО СПАЈАТЕ РАЗДВОЈЕНЕ....

Komandant 1001

29.08.2020 18:00

Kako može proamerička Montenegrina sa Milom voleti svoju braću...kada ameri prestanu da mrze Rusiju onda će i Milogora da ljubi svoju braću...to je tako !