Bolnica
Alo!/ Masanori Jošida
Bolnica

Alo!/ Masanori Jošida

Bolnica, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Lekari jedne bolnice u italijanskom mestu Fogija intenzivno se bore za život jednogodišnje devojčice, ćerkice hrvatskog bračnog para, u čijim je ustima završila droga!

Naime, u četvrtak tokom popodneva pod nerazjašnjenim okolnostima u trošnoj kamp kućici u okolini grada devojčica se domogla opijata, a kad je počela da gubi svest, roditelji su je tokom večeri dovezli u bolnicu na hitni prijem gde su dežurne ekipe imale šta videti – u detetovom grlu bili su sitni ostaci trave. A analiza urina je samo dodatno potvrdila na sumnje u prisutnost kanabinoida u telu.

Albanci žestoko udaraju na Crnu Goru! Šalju im zaražene leševe!

AUTOR: Telegraf/D.S. DATUM I VREME: 11.10.2019. 09:34 Užas! Crna Gora, Milo Đukanović, Crnogorci, Foto: Tanjug Crna Gora i Albanija dele 146 kilometara granice od kojih južna granica ide rekom Bojanom do Jadranskog mora. O OVOME SE DUGO ĆUTALO! Milo ih je na najsramniji način izbacio iz Vojske Crne Gore, ali su oni uzvratili udarac koji će ga boleti do srži!

- Ili je marihuana ili je hašiš. Ne možemo sa sigurnošću reći jer je slina učinila svoje. Možda je taj komadić dete žvakalo duže vreme pa progutalo. Beba se trenutno nalazi u indukovanoj komi i u vrlo teškom je neizvesnom stanju. Pod lekovima je kako bi organizam izbacio iz tela neželjena sredstva. Analizom urina je utvrđeno prisustvo kanabinoida. Alo i dalje je prerano bilo što prognozirati, treba pričekati da vidimo kako će teći oporavak i hoće li biti posledica – otkrivaju u bolnici gde je devojčica primljena.

Roditelji jednogodišnjakinje su trenutno pod lupom službi. Osim te curice imaju još troje dece te s nestrpljenjem u krugu bolnice čekaju informacije o zdravstvenom stanju njihovog najmlađeg deteta.

Pročitajte još:

 - Molim vas, ostavite me na miru. Zabrinuti smo. Ostavite me na miru – poručio je 39-godišnji otac jednogodišnjakinje novinarima italijanskog Il Mattina koji su ga zatekli zajedno sa 34-godišnjom suprugom na parkingu bolnice u iščekivanju vesti.

Bonus video: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!