Koalicija "Za budućnost Nikšića" predala odborničku li
Alo.rs
Koalicija

Alo.rs

Koalicija "Za budućnost Nikšića" predala odborničku li, Foto: Alo.rs

Reagovanje Koalicije za budućnost Nikšića na navode Sanje Damjanović, nosioca liste koalicije oko DPS, prenosimo u celosti:

"Vrhunac licemerja i bezobrazluka je kada DPS svoju listu u Nikšiću nazove "Zajedno menjamo grad nabolje" i kada nosilac liste, Sanja Damjanović, kaže kako se u njemu ,"kreira atmosfera straha i beznađa". Tačno bi se moglo pomisliti da je neka druga politička opcija bila na čelu našeg grada svih ovih godina, ali ta obmana neće proći jer su Nikšićani dobro zapamtili i propatili pod vlašću DPS-a. I upravo su strah i beznađe simboli vladavine DPS, i to najviše u Nikšiću.

Pa valjda su do sada imali kad da "menjaju nabolje" Nikšić, da otvore nova radna mesta, podignu životni standard, ponude bilo kakvu perspektivu. Umesto toga, od Nikšića koji je uvek bio pokretač Crne Gore, kako u ekonomiji, tako i kulturi, DPS je iza sebe ostavio pustoš i sad je trenutak da se kaže - dosta!

Koalicija Za budućnost Nikšića okupila je ljude, partije, pokrete, intelektualce, mladost, sve one koji će nakon naše pobede 14. marta snažno i odlučno raditi na tome da Nikšić bude grad razvoja i napretka, u kome će mladost imati perspektivu, iz koga se neće odlaziti.

Krajnje je vreme za promenu, za lokalnu vlast koja neće krasti od naše dece, nego stvarati poslove i pristojne plate za sve, a ne samo privilegovane. Lokalnu vlast koja prepoznaje da je snažan Nikšić osnova za snažnu Crnu Goru.

Vrijeme je za budućnost Nikšića!", stoji u saopštenju.

Pročitajte još: