Goran Stevanovic i Zlatibor Lončar
Tanjug / Sava Radovanović
Goran Stevanovic i Zlatibor Lončar

Tanjug / Sava Radovanović

Goran Stevanovic i Zlatibor Lončar, Foto: Tanjug / Sava Radovanović

Lončar je epidemiološko pitanje prebacio na politički teren, prigovara Hrapović, iako je, inače, Podgorica to pitanje od odluke o otvaranju granica za mnoge, ali ne i za Srbiju, postavila na teren politike, kako joj zamera Beograd.

Hrapović kaže da način na koji je Crna Gora pristupila odgovoru na korona virus i rezultati koje je postigla “neće ili ne žele da vide samo oni koji su zaokupljeni najperfidnijim manevrima da prikriju sopstveni poraz u borbi protiv pandemije”.

Crnogorski ministar je iskoristio priliku da podseti, kako prenosi portal crnogorskog javnog servisa, da je Lončar svojevremeno rekao rekao da „gleda da nema Crnogoraca na funkcijama u zdravstvenom sistemu”.

Znanje crnogorskih medicinara je, kaže, dovelo do toga da je Crna Gora prva zemlja u Evropi bez zaraženih COVID-19, kao i da je rezultat svih sprovedenih mera i kraj epidemije.

Pomenuo je I Forbsovu istu zemalja sa korona virusom I dodao da je Crna Gora na 42. mestu, a Lončara zapitao: "Gde ste vi?".

Zvanični Beograd je više puta izneo stav da Crna Gora ne prikazuje prave podatke o broju zaraženih, te da nedovoljno testira da bi se znao njihov tačan broj.

Komentari (1)

zagor

08.06.2020 17:53

Ha-ha, znanje crnogorskih lekara??? Ala se nasmejah!! Loncar je u pravu, sve milogorce isterati sa mesta funkcionera, a tu se bagra vuce jos od 80ih!!!Kao svinjska creva!!! A mogli su i samo 5 da testiraju pa da se hvale da nemaju zaraženih!!! Srbi, opametimo se