Nikšić
Privatna arhiva
Nikšić

Privatna arhiva

Nikšić, Foto: Privatna arhiva

Ispred svojih bivših kolega, Drinčić je poručio da je bivša vlast od grada čelika i piva Nikšić učinila gradom gladnih i žednih. Rasterani i poslati kući da se sami snalaze, od Demokratske partije socijalista su, kako kaže, dobili samo simbolične nadoknade, od kojih nisu mogli ni struju da plate, a kamoli svojoj deci par patika da kupe.

"Željezara je simbol nekadašnje velike Crne Gore i jugoslovenski simbol industrije. Danas, bez svog obeležja, simbol je vlasti DPS-a i 30 godina pljački i lopovluka. Nekadašnja majka Crne Gore, koja je izgradila kompletnu Crnu Goru, danas izgleda pusto u vreme kada radnici treba da izlaze", istakao je Drinčić i dodao da je Željezara nekada imala toliko radnika da se čekalo po pola sata da se izađe s posla, a da danas nema više ko ni da prođe kroz njene kapije.

Drinčić je kazao da nije korona samo ovo što se sada dešava, nego ono što se u Nikšiću i Crnoj Gori, zahvaljujući DPS-u, dešava već 30 godina.

"Bogatstva pojedinaca se enormno uvećavaju, a narodu – ništa. Narod više ne može da trpi, narod je i 30. avgusta rekao da je dosta. Od nove lokalne vlasti očekujemo da obnove ekonomiju, da omladina i deca sutra mogu da se zaposle i da rade. Zato, za budućnost ovoga grada, za budućnost ove naše dece – DPS ni u ludilu!", poručio je svojim sugrađanima.