KAKO JE MILO ĐUKANOVIĆ PLJUNUO NA SRBIJU Prvi je podržao Albance kad su nam oteli Kosovo, a ovim rečima je zadao fatalni udarac!

Političke protivnike na konvenciji u Pljevljima optužio da su spremni da "za šaku dolara" prodaju državu i ponište njenu nezavisnost

Sine, od danas si “đetić”: Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: profimedia

Crnogorski mediji preneli su informaciju da se na rutnoj karti Mediterana i basena Crnog mora koju je 2015. izdao kartografski odsek (Admirality Charts) renomirane Hidrografske službe Ujedinjenog Kraljevstva, glavna crnogorska trgovačka pomorska luka Bar, ne nalazi se na crnogorskoj, već teritoriji susedne države Albanije.

 

O ovom skandalu na primorju vlast Crne Gore se nije oglašavala, iako se predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista u više navrata pokazao kao dobar prijatelj Albanije.

U aprilu ove godine Đukanović je poručio da će opozicija, ako pobedi, poništiti odluku o priznanju Kosova, ali i sankcije Rusiji. On je poručio da se to ne sme desiti i da se zbog toga i ponovo kandidovao za predsednika Crne Gore.

On je političke protivnike na konvenciji u Pljevljima optužio da su spremni da "za šaku dolara" prodaju državu i ponište njenu nezavisnost, ali da građani Crne Gore treba odlučno da kažu ne izdaji nacionalnih interesa.

- Da ponište odluke koje smo doneli. Poništili bi odluku o priznanju Kosova, što je važno pitanje za regionalnu stabilnost. Poništili bi odluku o našem putu ka Evropskoj uniji. Poništili bi sankcije Rusiji i jasno je da bi doveli u pitanje odluku o nezavisnosti. Oni su spremni da za šaku dolara prodaju Crnu Goru. Zato na ovim izborima treba da im kažemo ne. Ne izdaji nacionalnih interesa - rekao je Đukanović.

Imajući u vidu da Đukanović koristi svaki trenutak da pokaže koliko je naklonjen Albancima i njihovom politikom protiv srpskog naroda i mirnom rešavaju pitanja Kosova, ostaje da se vidi da li se "nož u leđa" koji je Milo Đukanović do sad zabadao Srbima, vratio njemu kao bumerang od strane njegovih albanskih prijatelja. 

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: Dehan
  06/12/2018 - 09:48
  ne ocekujemo nista mnogo puta nam je zabo noz u ledja
 • Korisnik: Kostov
  06/12/2018 - 09:03
  Milo na vlasti opstaje zahvaljujući glasovima Albanaca i Bošnjaka.
 • Korisnik: Miki
  06/12/2018 - 05:45
  Milo Đukanović je nama pljunuo u lice odavno... Od njega nikad ništa normalno i pošteno nismo mogli očekivati.... Zlotvor neviđeni!
 • Korisnik: Dusko
  06/12/2018 - 02:18
  Srbija vise ne treba medju prijateljima da svrstava Crnu Goru, dosta su nas puta izdali.
 • Korisnik: nova
  05/12/2018 - 23:40
  Nije on od poverenja...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi