"KAKO BIH TE... SVE BIH TI **** ZATVORIO" Prostitutka Nina reklamira svoje usluge preko Fejsbuka: Evo šta sve nudi za 65 evra! (FOTO)

U Hrvatskoj, kao i u svim zemljama bivše Jugoslavije, prostitucija je u potpunosti protivzakonita.

Nina
Nina, Foto: Alo!

Prostitucija je različito regulisana u različitim zakonodavstvima - u mnogim zemljama je zabranjena zakonom, dok je negde pravno regulisana kao delatnost.

U Hrvatskoj, kao i u svim zemljama bivše Jugoslavije, prostitucija je u potpunosti protivzakonita.

Nina
Nina, Foto: Alo!

Žene i muškarci koji se bave najstarijim zanatom to čine krišom, daleko od očiju javnosti. Zato je pravi šok što jedna Nina svoje seksualne usluge reklamira preko društvene mreže Fejsbuk!

Naime, ona nudi celu noć "druženja" uz novčanu naknadu od 500 kuna (oko 65 evra), dok za privatne slike i video klipove traži 25 evra.

- Nova nedelja je tu, svaki dan sam slobodna za intimna druženja. Sve oko dogovora i oko cene javite se u inbox. Želim samo da vas obavestim da svoje vrele fotke šaljem u inbox za cenu od 200kn ili 25e. Svi zainteresovani javite se. I ne, to nije jedna slika, to je više slika i video klipova. Voli vas vaša Nina - stoji u jednoj od objava na Fejsbuku.

Nina
Nina, Foto: Alo!

Ova devojka gotovo svakodnevno objavljuje fotografije u donjem vešu, ali ova društvena mreža joj nije "ugasila" profil. Ni zbog obnaženih fotografija, ni zbog prostitucije! Postavlja se pitanje kako je to uopšte moguće.

Nina na fotografijama ima stotine lajkova, kao i mnoštvo komentara. Iako je devojka naglasila kako će vulgarne komentare odmah brisati, a osobe koje ih ostavljaju blokirati, izgleda da to nije slučaj.

Jedan u nizu vulgarnih komentara
Jedan u nizu vulgarnih komentara, Foto: Alo!

- Kako bih te t*cao... Sve bih ti rupe zatvorio! - samo je jedan u nizu skandaloznih komentara na Ninine fotografije.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi