Lepo vreme, toplo, sunčano, Knez Mihailova, Beograd
Kristina Bezbradica / Alo!
Hvar

Profimedia

Hvar, Foto: Profimedia

Pročitajte još:

 

Tako će radnika na prodaji suvenira platiti 8.000 kuna neto, čistača ili čistačicu 6.000 kuna, a redar u luci dobiće 7.500 kuna i besplatni smeštaj. Tu su, takođe, i mogućnost nagrade za dobar rad, kao i plate tokom zime, iako se radi samo sedam meseci godišnje.

Ovo su njihovi oglasi za posao:

Čistačica ili čistač!?

Svejedno je, samo nam se pridruži i budi naš sezonski radnik ovog leta, a mi ćemo te nagraditi odličnom platom do 6.000 kuna neto i osiguranim smeštajem, a za najvrednije pružamo i mogućnost ugovaranja "zimske" plate (status stalni sezonac). I naravno, nakon kvalitetno odrađenog probnog roka, možeš biti s nama kao sezonac punih 7 meseci.

Preporučujemo i ovo:

 

"Zvuči li primamljivo, ako znaš da je plata i do 7.900 kuna neto, da je osiguran smeštaj, da te čekamo na sunčanom Visu… Ola, la… Odvaži se i prijavi na konkurs za ovo radno mesto, a mi ćemo ti nakon uspešnog probnog roka omogućiti da radiš sezonski do 7 meseci. Najvrednije nagrađujemo "zimskom" plaćom i statusom stalnog sezonca."

Hvar

Profimedia

Hvar, Foto: Profimedia

"Okretan si, snalažljiv, komunikativan i voliš upoznavati turiste iz svih delova sveta? Ako si odgovorio DA, idealan si kandidat za sezonca za radno mesto Konobar na ostrvu Biševu! Smeštaj smo ti osigurali u Gradu Komiži, ekipa je odlična, napojnice vrhunske, a plata osigurana i do 7.500 kuna neto.

 

A vidi sad ovo: Sunce & more & odlična plata & smeštaj & zabava & dodatna zarada (tips). Pozivamo te, budi naš sezonac i uspešno odradi probni rok, a mi ti osiguravamo sezonski posao u trajanju od 7 meseci, a možda i "zimsku" platu, sve zavisi od tebe. A plata je neodoljiva, i do 9.500,00 kuna neto!

Uz dobru volju i želju za novom avanturom, postani naš novi sezonac na radnom mestu Privezivač plovila – redar u Luci! Upoznaj ekipu i stekni nove prijatelje! Odradi uspešno probni rok i s nama si sigurnih 7 meseci, a najbolje nagrađujemo i "zimskom" platom. Sve zavisi od tebe. E da ne zaboravimo, plata je do 7.500 kuna neto, a smeštaj gratis, a tek napojnice !!!

Komentari (1)

Rj38

25.01.2019 18:44

Hvala lepo!