Otac pretukao, pa ugušio bebu!

Alo.rs | vesti 2016-12-28 10:45:06 2016-12-28 10:45:06

Adis Bećirbašić, priznao da je u ponedeljak uveče ubio svoju osmomesečnu bebu! Obdukcija pokazala nasilnu smrt!

Profimedia.rs

- Izvršenom obdukcijom je utvrđeno da je smrt nasilna i ubilačkog karaktera, potvrđeno je iz MUP ZDK.

Iz policije je saopšteno da je Bećirbašić priznao da je ubio bebu.

- Tokom kriminalističke obrade osumnjičeni je ispitan na okolnosti ovog krivičnog dela i tom prilikom je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret. On je, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu, juče predat u nadležnost Tužilaštvu ZDK, kazali su u policiji, piše "Faktor".

On je priveden u ponedeljak nakon što je u dom zdravlja dovezena devojčica sa višestrukim povredama tela. Lekar, mrtvozornik, utvrdio je da je u pitanju nasilna smt.

Pripadnici MUP-a ZDK odmah su izašli na teren, a uviđaj su obavili pripadnici Sektora kriminalističke policije, kazali su za "Faktor" u Operativnom centru MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

Prema pisanju ovog portala, dete je mrtvo dovezeno u Dom zdravlja i nije mu bilo pomoći. Na njegovom telu je uočeno više povreda kao i tragovi nasilja i zlostavljanja, ispričali su izvori iz istrage.

Navodno je dete prvo pretučeno, pa ju je onda Bećirbašić ugušio jorganom.

Nezvanično, Bećirbašić je živeo u vanbračnoj zajednici sa majkom deteta Nejlom Botić. U MUP-u ZDK je potvrđeno da se ona ne dovodi u vezu sa smrću bebe.

Expand player
Pogledajte više