Preminula Belma Šočjanin od korone odmah nakon što je donela dečaka na svet, suprug i ćerkice pozitivne!

Nesrećna žena pre tri dana se porodila u Ginekološko-akušerskoj klinici KCUS-a i na svet donela zdravog dečaka koji je negativan na virus

Belma Šoljanin
Belma Šoljanin, Foto: prinstcreen

U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu preminula je, javlja Avaz pozivajući se na nezvanične izvore, 37-godišnja Belma Šoljanin, direktorka Instituta za majku i dijete, filantropkinja koja godinama nesebično pomaže mladim mamama i trudnicama da lakše i uspešnije shvate ulogu roditeljstva.

Šoljanin, koja je bila zaražena koronavirusom, pre tri dana se porodila u Ginekološko-akušerskoj klinici KCUS-a i na svet donela zdravog dečaka koji je negativan na virus.

Iza nje je ostao suprug i dvedevojčice, koji su takođe trenutno pozitivni na koronavirus.

Ovu informaciju objavili su na Facebooku i Belmini prijatelji.

Belma je, prema podacima KCUS-a, u 35. nedelji trudnoće primljena u bolnicu, imala je obostranu upalu pluća i ozbiljnu kliničku sliku. Lečena je i lekari su pustili da se trudnoća razvija do minimalne zrelosti bebe. Potom su morali da je porode, carskim rezom, kako ne bi izgubili bebu. To je obavljeno pre tri dana na GAK-u, nakon čega je mlada žena vraćena u KCUS, dok je beba ostala na klinici na Jezeru.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi