Milorad Dodik
Youtube printscreen
Milorad Dodik

Youtube printscreen

Milorad Dodik, Foto: Youtube printscreen

U toku sinoćne emisije Puls na BNTV, čiji je gost u emisiji bio predsednik PDP Branislav Borenović, uživo se telefonski u program uključio gledalac koji je otvoreno pozvao na ubistvo srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.

Naime, gledalac, potpisan kao "Savo iz Njemačke" pitao je “da li je moguće ubiti Milorada Dodika kao nekadašnjeg američkog predsjednika Kenedija?”

Borenović i voditelj i urednik emisije, Suzana Rađen-Todorić, su se ogradili, te su rekli kako izjava nije primerena. Takođe, Rađen-Todorić je pozvala sve gledaoce koji imaju ovakva ili slična pitanja da ne gledaju niti se javljaju u emisiju.

Savo izbačen sa snimka?

Sporno uključenje izvesnog Sava iz Njemačke izbačeno je iz snimka emisije koji je podignut na zvanični Jutjub kanal bijeljinske televizije.

MUP istražuje pretnje smrću Dodiku

Nakon što je u programu BN televizije u kojem je gostovao predsjednik PDP-a Branislav Borenović, upućena prijetnja smrću srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku, reagovalo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Iz Ministarstva poručuju da će preduzeti sve zakonom predviđene mere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog slučaja, te o svemu obavestiti nadležne organe, saznaje ATV.