Policija
Alo!/ Masanori Jošida
Hrvatska policija

Profimedia

Hrvatska policija , Foto: Profimedia

Pročitajte još:

 

Jedna komšinica je videla da žena leži na ulici i pozvala policiju i hitnu pomoć koja je odvezla povređenu ženu. Policija je zatekla dečaka na ulici i privela ga u stanicu. Dečakovi roditelji su razvedeni, a on živi sa ocem i njegovom suprugom. Majka ga je kobne večeri dovezla pred očevu kuću, a kada su izašli iz automobila sin je napao majku nožem. Policija je pronašla i nož kojim je izbo majku.

 

Tinejdžer je predan, a prema pisanju 24 sata, do napada je došlo posle svađe zbog dečakovih ocena u školi. Sin je najpre počeo da vuče majku za kosu, a onda je potegao nož i isekao je po lglavi i vratu.

Preporučujemo i ovo:

 

Pošto je žena ostala da ležati bez svesti oblivena krvlju, sin je izvadio mobilni i počeo da snima selfije i teško povređenu majku. Fotografije su pronađene u njegovom mobilnom, a navodno ih je poslao i nekim drugovima.

Komentari (3)

Zorzo

27.02.2019 22:23

Dete nije krivo sto je odgojeno u ustaško-koljačkom okruženju.

Ana

27.02.2019 22:35

Strasno!U sta su nam se deca pretvorila? Jadna zena

Sindi

28.02.2019 18:31

Ustaški sindrom širi se lijepom.Takvu je nasilnički i isključivu politiku skrojila vlada i predsednica da sad žanju zločine.Verovatno nestabilni inercijom razmišljaju:kad mogu ustaše da kolju,možemo i mi.Onaj kreten bacio četvoro dece.Šta želite još?