"NE ŽELIM TO DETE" Posle ovih reči porodilje (19) baba učinila najužasniju stvar. Lekari shvatili šta se desilo, na sudu sve priznale

Jedno ime niko nije spomenuo

Novorođenče, beba
Novorođenče, beba, Foto: Profimedia

Kantonalni sud u Bihaću, prema predlogu postupajućeg tužioca, odredio je jednomesečni pritvor E. L. (19) i njenoj majci E. H. (41) iz naselja Elkasova Rijeka u Bužimu.

Njih dve se terete za krivično delo ubistvo. Devojka je na tavanu kuće rodila dete, koje je njena majka umotala u čebe i ugušila ga.

Za zločin se saznalo kada su otišle u Dom zdravlja i rekle lekaru da je dete rođeno mrtvo. On je odmah pozvao policiju. Nakon obdukcije utvrđeno je da se radi o ubistvu.

Izvor blizak istrazi otkrio je da su nakon privođenja u policiju oštro negirale da su izazvale smrt novorođenčeta. Ali, ubrzo su se istražioci vratili s obdukcijskim nalazom u kojem je navedeno da je dete ugušeno.

Posle toga su sve priznale i opisale do u detalje šta se dogodilo.

Nastao problem u kvizu Slagalica! Voditeljka nije znala šta da radi, takmičarima samo kratko rekla: Ovo nema smisla!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 19.08.2019. 12:44 Nepredviđena situacija tokom igre "Moj broj". Slagalica, Foto: Printscreen U kvizu "Slagalica", koji je emitovan 18. avgusta, desila se jedna neverovatna situacija, kakva se bukvalno dešava jednom u 20 godina. Naime, u igri "Moj broj", crveni takmičar je dobio, verovali ili ne, broj 001.

Devojka je dobila trudove, a majka ju je porodila na tavanu kuće. Beba je rođena zdrava i porođaj je prošao normalno.

E. H. je odrezala pupčanu vrpcu koju nije podvezala. Nedugo nakon što je beba donesena na svet, devojka je rekla majci: “Ne želim to dete”.

BRUKA I SRAMOTA ZA CELU HRVATSKU Ajde što im more SMRDI na fekalije i što "DERU" strane turiste, već ima i MRTVIH!

Kako je otkrio policijski izvor, E. H. je nakon toga uzela bebu i stavila je u plastičnu kesu, a potom je umotala u deku usled čega se novorođenče ugušilo nekoliko minuta posle rođenja.

Radi se o devojci mlađe životne dobi koja nije u braku, a tokom saslušanja nijednom nije spomenula oca deteta.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi