ČUVENO HRVATSKO "JUNAŠTVO" Posle evropskih izbora, započelo ustaško divljanje: Pretnje Srbima i najava agresije na Srbiju! (VIDEO)

Hrvoje Zekanović, jedan od lidera Hrvatskih suverenista koji su osvojili jedan mandat na izborima za Evropski parlament, rekao je za HRT da Srbija može ući u EU tek "kad reši nerešena pitanja sa Hrvatskom!"

Ustaše
Ustaše , Foto: Printscreen: Youtube

- Srbija neka uđe u EU, ali prvo mora da reši otvorena pitanja sa Hrvatskom, kao što su pitanje granica, nestalih, ratne odštete, a Srbija mora i priznati agresiju na Hrvatsku - izjavio je Zekanović.

U štabu suverenista pevaju se pesme proustaškog pevača Marka Perkovića Tompsona, između ostalog i ustaška pesma "Čavoglave", koja se Srbima obraća sa "bando četnici".

Prema prvim preliminarnim rezultatima, u Hrvatskoj je danas na izborima za Evropski parlament vladajuća Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) osvojila četiri ili pet, SDP tri mandata, dok su Nezavisna lista Mislava Kolakušića, Hrvatski suverenisti, Živi zid, Amsterdamska koalicija i Nezavisni za Hrvatsku osvojili po jedan mandat.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: ANTE BAN
  27/05/2019 - 08:59
  OČEKIVANO! To je rezultat popustljive politike HDZ-ovke Kolinde prema Vučiću i ostalim "preobučenim radikalima" u Srbiji! Osim toga, predsjednica stranke je Ruža Tomašić; nesumnjivo naša najiskrenija, najmoralnija i najbolja poliičarka!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi