Milo Đukanović
Tanjug
Milo Đukanović

Tanjug

Milo Đukanović, Foto: Tanjug

“Srbijanština je ozbiljna dijagnoza. Pozovite doktora”, piše u jednom od komentara.

Crna Gora

screenshoot

Crna Gora, Foto: screenshoot

Neki se uz puno vulgarnosti pozivaju na Prvi svetski rat i Mojkovačku bitku.

“Kamo sreće ni da na Mojkovac guz*** vam ne spasismo. Sve si dobro rekla, samo ne dolaz’teee!”, piše u još jednom primeru izliva mržnje.

Podsetimo, 2018. premijer Duško Marković je žalio što je crnogorska vojska na Mojkovcu pružila odstupnicu srpskoj uz visoku cenu plaćenu u krvi.

Crna Gora

screenshoot

Crna Gora, Foto: screenshoot

“Desetkovana vojska u dva balkanska rata, žrtvovana na Mojkovcu zarad spašavanja srpske vojske u povlačenju, a potom – kakve li nepravde! – predata u ruke srpskoj komandi. Sve je to olakšalo vojno sprovođenje političke ideje saveznika o nestanku crnogorske države i njene dinastije”, rekao je tada Marković, a vidimo da nije usamljen u blaćenju žrtvi predaka.

Bilo je i onih koji misle da bi se preko granice moglo “dopremiti nešto” narodu u litijama.

Crna Gora

screenshoot

Crna Gora, Foto: screenshoot

“Granična policijo dobro otvori oči. Nešto treba da dopreme Ristu i litijašima, pa su ovako nervozni”, upozorava, jedan “zabrinuti” komentator.

Šta misle o susedu čiji građani svake godine pune džepove crnogorskih ugostitelja pokazao je i jedan komentator rečima da prema Srbiji treba podići “Kineski zid”.

Komentari (5)

Goran

26.05.2020 20:36

Zuastavili smo im rutu sverca droge kopnenim putem pre nekoliko dana i zaplenili velike kolicine deviza i sad su besni.

branka met

26.05.2020 20:51

Bogami, montenegrizam je najgori fašistički pokret na početku 21 veka. Zašto su do sada krili što osećaju prema Srbima? Da li je moguće da potomci Njegoša pljuju po njemu i časnim Crnogorcima sledeći Mila koji sve ovo čini da ostane na vlasti i izbegne zatvor zbog neviđenih pljački Crne Gore. Gde ste pravi, pošteni, opevani, časni Crnogorci danas, kada vas Milo pravi onim koji niste. Nemojte biti sluge bitangi bez čast, morala i obraza!

istina

26.05.2020 21:01

Naa kakvim je drogama ovaj Milo. Nama iz srbije zabranjen ulaz u C:G a danas 115 crnogorskih studenata došlo u Srbiju. Tragično će biti ako studiraju na račun srbije. Strašno. Pa šta mi to radimo. Oni nas kamenjem a mi njih hlebom.

rea

26.05.2020 22:40

E jadni li su!!

Ups

26.05.2020 23:33

Cg Ne dozvoljava da iz Srbije udju kod njih, jer Nas ima Mnogo zarazenih. Skroz Ok, ali se pitam, KAKO ONDA POSLASE SVOJE STUDENTE U SRBIJU, KOJA JE JAAAAKO ZARAZENA