Saobraćajna policija, policajac
Alo!/Nenad Vujanović
Saobraćajna policija, policajac

Alo!/Nenad Vujanović

Saobraćajna policija, policajac, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo brutalno je maltretirao i udarao sugrađanku u centru Sarajeva.

Pročitajte još:

Kako piše Avaz, njihovoj redakciji javila se Dženana Mujić koja tvrdi da ju je juče izvesni policajac maltretirao i udarao.

- U ulici Mehmeda Spahe sam parkirala svoj automobil, kao i uvek. Međutim, tada je došao jedan policajac koji mi je kazao da tu ne mogu parkirati. Upitala sam ga zašto, s obzirom da tu uvek parkiram automobil, jer radim u blizini. Međutim, on je krenuo za mnom i počeo me vući za jaknu i psovati mi - kaže šokirana Sarajka.

Ističe da se celi događaj desio juče u ranim jutarnjim satima.

- Dan ranije sam na isto mesto parkirala i nije bilo nikakvih problema, ali jučer je policajac stao ispred mene, uzeo me obema rukama za nadlakticu moje desne ruke i počeo vući psujući mi „Boga i Božiju majku“. Tom prilikom mi je poderao i jaknu. Krenula sam prema zgradi Federalnog MUP-a, koja se nalazi u neposrednoj blizini, da bih pozvala nekoga, međutim policajac mi je opet prišao i počeo me vući za ruku, čupati i u jednom momentu s obe ruke udario u predelu nadlaktice. Također me koljenom udario u natkoljenicu - ističe naša sagovornica.

Nakon šoka koji je doživela nazvala je MUP i prijavila celi slučaj.

- Pripadnici MUP-a su došli na lice mesta, uzeli izveštaj, zadržali se sa tim policajcem veoma kratko i meni kazali da će izvršiti unutrašnje provere nad njim. Ja sam im samo odgovorila da ću protiv njega podneti tužbu. Izvadila sam zdravstveni list, jer imam nekoliko modrica - kazala nam je devojka, prenosi Srpskainfo.