Policija
Shutterstock/ Ilustracija
Hrvatska policija

Shutterstock/ Ilustracija

Hrvatska policija, Foto: Shutterstock/ Ilustracija

Dvojicu mladića policajci koji rade na suzbijanju nezakonitih migracija zaustavili su u automobilu nemačkih registracija na autoputu A1 u smeru Zagreba, javila je Hina.

"Prilikom postupanja policijski službenici su posumnjali u verodostojnost saobraćajne dokumentacije, registarske oznake i šasije, a zbog čega su muškarce doveli u službene prostorije", kazala je na konferenciji za novinare portparolka zagrebačke policije Marija Goati.

PROČITAJ JOŠ:

Policijski pas As u automobilu je otkrio prisustvo droge, pa je pretragom automobila pronađeno 9.204 grama amfetamina, upakovano u devet paketa.

Nakon kriminalističkog istraživanja dvojica su, uz krivičnu prijavu, predata pritvorskom nadzorniku.

Zagrebačka policija izvestila je da je u devet meseci ove godine zabeležila 200 krivičnih dela vezanih za zloupotrebu droge, što je u odnosu na prošlu godinu porast od 56,3 posto.

Amerikanci podigli avione, u toku su izviđački letovi na granicama Srbije!

AUTOR: Alo.rs/A. Mlakar/T.Đ. DATUM I VREME: 25.10.2019. 14:04 - 25.10.2019. 14:28 Poleteli iz vazduhoplovne NATO baze Avijano, obalom uz Albaniju, preko Crne Gore, u Bosnu i Hercegovinu.

"Po vrstama droge na području Policijske uprave zagrebačke najčešće se zaplenjuje droga kanabis tipa marihuana, koja u ukupnom zbiru čini udeo veći od 70 posto ukupnih zaplena. Odmah drugi po redu je amfetamin, čiji je udeo u ukupnim zaplenama 7,79 odsto", saopštila je policija.

BONUS VIDEO: