Policija
Alo!/ Masanori Jošida
Policija

Alo!/ Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

* Komšiluk danima slušao zapomaganje iz stana

* Mladić zarobio drugog mladića

* Obojica su narkomani

Niko nije ni sluteo da je zapomaganje dolazilo od mladića koji je danima bio zatočen u stanu kod osobe koja je od ranije poznata policiji.

- U poslepodnevnim časovima sam prvo čuo jezivo zapomaganje u pomoć, a ubrzo i galamu koja je dolazila iz zgrade. Ovo se više izdržati ne može, jer se radi o mladićima koji su poznati kao uživaoci droga. Policija zna sve, ali ne znam zašto dozvoljavaju da ovakve stvari eskaliraju - ispričao je Banjalučanin za Srpskainfo koji je želeo da ostane anoniman.

Otac monstrum zlostavljao ćerku (15) i koristio je za jezive fotografije koje je slao prijateljima! Njegovo zanimanje će vas šokirati!

AUTOR: Alo.rs/24sata.hr/T.Đ DATUM I VREME: 18.10.2019. 15:00 Za sada je poznato da je otac u ranim četrdesetim godinama, a da njegova ćerka ima 15 godina. Sve se odvijalo u jednom mestu na istoku Hrvatske.

Epilog današnje drame su dva hapšenja, ali detaljnijih informacija nema, jer se kako navode utvrđuju okolnosti. Kako Srpskainfo saznaje policija utvrđuje identitet i ostalih saučesnika uhapšenih.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ