NACI ĐURO ZAROBIO MLADIĆA (20), PA GA KASAPIO NOŽEM! Policija upala u stan Ivana Đurića (28) i zatekla morbidnu krvavu scenu!

Ivan Đurić (28), poznatiji pod nadimkom Naci Đura, uhapšen je zbog maltretiranja mladića od 20 godina.

Naci Đuro
Naci Đuro, Foto: facebook.com

Naci Đura je u stanu u kojem živi, u Lastovskoj ulici u Zagrebu, zarobio mladića (20) i celu noć ga tukao i sekao nožem. 

Kako navode tamošnji mediji, Đura je navodno zatekao mladića u svom stanu i odmah ga napao. Tukao ga je i sekao nožem svuda po telu.

Njen leš satima ležao na plaži! Kada je došla plima, nastao je nov pakao!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 15.10.2019. 19:49 - 15.10.2019. 20:00 Na plaži kraj Dubrovnika, ranije danas, preminula je 73-godišnja Britanka. Sve se dogodilo na jednoj plaži u Cavtatu. Foto: Printscreen, ILUSTRACIJA Ženi je pozlilo oko 13 sati tokom kupanja na plaži, a do dolaska hitne pomoći koja je odmah upućena na teren, žena je preminula.

- Oko 11 sati ispred zgrade su bila dva muškarca koji su izgledali kao skitnice. Imali su oko 40 godina. Ne bi bili čudni da u jednom trenutku nisu počeli da ližu staklo. Samo 10 minuta posle tu je dojurila policija - kazala je jedna komšinica i dodala da je policija morala da obija vrata.

Đurić je prijavljen za pokušaj nanošenja teških telesnih ozleda. Ivan je inače poznat i zbog slučaja iz 2017. godine kada je u tramvaju vikao Sieg Heil, majku vam svima, pa je onda suzavcem poprskao ljude i pobegao. 

BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi